PDA

View Full Version : Kekemelik Tedavi


admin
07-27-2013, 06:20 AM
Kekemelik Tedavi

Kekemelik tedavi (http://www.kekemeliktedavi.gen.tr) teknikleri özellikle kekeme olan bireyin kekemelik sorunundan gerçek manada kurtulmak istemesi ile eğitime başlanması gereken bir süreçtir. Kişinin kekemelik tedavisine karar vermesi sürecinde aslında kendisini motive etmiş birinin eğitime dahil olmasıyla başlaması en ideal harekettir.

Kekemer iletişim ve Konuşma Bozukluğu Eğitim Merkezi ile ilgili olarak kekemelik tedavisi ile ilgili www.kekemeliktedavi.gen.tr (http://www.kekemeliktedavi.gen.tr) sayfamızı inceleyebilirsiniz. Sonra aldığınız bilgiler ile birlikte konu hakkında detaylı olarak bilgi sahip olmak adına “KEKEMER Konuşma Bozukluğu Eğitim Merkezi”ne teşrif ettiğinizde konuşma uzmanları ile buluşacak ve Kekemer’ de uygulanan “kademesiz sistemli yapısal konuşma yöntemi” hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Kekemelik tedavisi birebir uygulanan dil ve dudak terapilerini içeren konuşma noktasında sizi zorlayan kelimelere yönelik olarak hece çalışmalarının uygulamalarını kişi üzerinde refleks haline getirene dek süregelen çalışmalardan oluşmaktadır.

Kekemelik tedavisi noktasında uzmanlaşan eğitmenlerimiz ile harf hataları, dil tembelliği gibi yaşanan sorunların çok kısa sürelerde bireysel uygulanan terapilerle ortadan kalktığını ve akıcı konuşma düzeyine geçtiğinizi göreceksiniz. Terapi gruplarının ardından harflerdeki farklı seslerin ortadan kalkmasıyla sorun tam olarak bitmiş sayılmaz. Bu yüzden, kontrol seansları ile de 1 yıla varan süreçlerde sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz. Bazen görülen geri dönüşlerde, bilinçaltındaki bu konuşma yapısı yine yerleşmeden terapistlerin kekemelik tedavi süreçleri konusunda hızlı davranıp bu durumu geçici bir sorun olarak sonlandırmaları gerekir. Merkezimizle ilgili görselleri de bulabileceğiniz kekemeliktedavi.gen.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


İletişim Kanalları :

Web : www.kekemeliktedavi.gen.tr (http://www.kekemeliktedavi.gen.tr)
Sabit Telefon : 212 552 83 83
GSM : 537 380 36 80
Açık adres : Şirinevler Mah. Eski Londra Asfaltı . No: 17/ D1 Şirinevler / İstanbul
E-Posta : bilgi @ kekemer.com