PDA

View Full Version : Puanlı Giysi Giydirme Oyunları Burada


admin
04-18-2015, 08:18 AM
Puanlı Giysi Giydirme Oyunları Burada



Web: Oyunteyze.com



Merhaba genç arkadaşlarım. Hatta büyük yaşta olan arkadaşlara da merhabalar bugün sizlere mükemmel bir oyun sitesinden bahsetmek istiyorum. Site adını vermeden önce nasıl bir site ile karşı karşıyasınız bilmeniz için siteden bahsedeceğim.

Görünüşü güzel profesyonelce hazırlanmış bir şablon üzerinde yüzlerce hatta binlerce oyuna ev sahipliği yapan, siteye üye olarak içerisinde bulunan oyunlara yorum yapma izni veren , haftanın ve günün en yüksek skoru ile yarışma içerisinde olan , istediğiniz oyunu da kolayca bulabileceğiniz bir oyun sitesidir. Hiç böyle bir site gördünüz mü ? Ben görmedim.

Site içerisinde önerdiğim bir kategori bölümü var oradaki oyunlar mükemmel. Aslında bu kategori kızlar için çok ideal. Puanlı Giysi Giydirme Oyunları (http://www.oyunteyze.com/puanli-giysi-giydirme-oyunlari)nı kız arkadaşlarımız çok severler. Başına oturduğunuzda bilgisayarın saatlerce kalkamazsınız şimdiden sizi uyarayım.

Bu kategoride bulunan bir oyunda çok öne çıkıyor. Biliyorsunuz televizyonlarda görürsünüz programı var Bu tarz benim yarışması. İşte tam bu konsepte bir oyun çıkarmış sitemiz size. Eğer Bu tarz Benim Oyunu Oyna (http://www.oyunteyze.com/bu-tarz-benim-oyunu-oyna.html)mak isterseniz şimdiden bol şanslar dilerim ben denedim baya eğlenceli.

Oyuna başladığınızda karşınıza gelen oyun sayfasında nasıl oynanacağı yazıyor biraz incelerseniz oyuna kısa sürede hakimiyet kurarsınız. Zor olsa da aslında zor olması sizi eğlendiriyor. O yüzden oynamanızda fayda var seveceksiniz. Oyun sonrası yorumlarınızı da oyunteyze.com oyunlarının altına bulunan yorum kısmından yapabilirsiniz.