PDA

View Full Version : Haber FX - En Güncel Haberler


admin
08-07-2013, 04:44 AM
Haber FX - En Güncel Haberler

http://www.haberfx.net/themes/haberfx_v1/images/logo.png

Herkese Merhabalar,

Bugün sizlere çok özel bir haber sitesi tavsiye edeceğim. Ben yıllardır haberleri bu site üzerinden takip ediyorum. Sitenin adı: haberfx.net şeklindedir.

Haber FX isimli bu siteyi, bu mesajımda sizlere anlatacağım.

Öncelikle Haber FX sitesi, bana göre Türkiye'nin en güzel tasarıma sahip haber (http://www.haberfx.net/) portalıdır. Bunca haber sitesine girip çıktım. Ama bu sitenin tasarımını en ön sırada gösterebilirim.

Hava durumunu takip etmek isteyenler için sitede çok gelişmiş bir hava durumu servisi var. Bu serviste tüm illere dair hava durumları kendine yer bulmuş. Ayrıca 5 Günlük hava durumu raporlarını buradan görebiliyoruz.

Futbola meraklı olanlar ve özellikle iddaa oynayanlar için harika bir "Canlı skor" sayfası sitede mevcut. Bu canlı skor sayfasında, tüm dünyada oynanan maçların skorlarını takip edebileceksiniz.

Her sabah uyandığınız zaman, gazetelerin ilk sayfalarına bakmak istiyorsanız, Haber FX sitesine giriniz. Ve buradaki Gazete servisi sayfası sayesinde her gazetenin birinci sayfalarına bakınız.

Haber FX sitesi, bana göre bir gün içerisinde en fazla haber sunan sitelerden birisidir. Hatta bir günde en fazla haber sunan siteye Haber FX dersek yanlış olmaz. Siteye neredeyse her dakika yeni yeni haberler yükleniyor.

Sitede Günün Haberleri diye bir kategori vardır. Bu kategoride, o gün yaşanan tüm gelişmeleri görme şansınız olacaktır.

Haber FX sitesinin Yerel haberler (http://www.haberfx.net/) sayfası da mevcut. Nedir Bu yerel Haberler sayfası, hemen açıklayalım. Bu sayfa sayesinde, site takipçileri kendi illerinde öne çıkan bütün haberleri okuyabileceklerdir. Örneğin Bursa Yerel haberler sayfasında, en güncel Bursa haberleri yer almaktadır.

Haber FX Adresinin en önemli özelliği, haberleri kuru kuru sunmamasıdır. Bu sitedeki haberlere ait çok sayıda fotoğraf ve video görebileceksiniz. Fotoğraflar, sitedeki foto galeri sayfasında ve videolar ise video galeri sayfasında bulunabilir.

Şans oyunları meraklıları için Haberfx adresinde dolu dolu şans oyunları kategorisi vardır.

Gece bir rüya gördünüz. Ve bu rüyanın anlamını öğrenmek istiyorsunuz. Hemen Haber FX rüya yorumları bölümüne girin ve buradan merak ettiğiniz rüyanın yorumuna bakın. Haber FX sitesinde rüya yorumlarının yanı sıra her gün burç yorumları da ziyaretçilere sunulmaktadır.

Sinema meraklılarının çok hoşuna gidecek bir sinema kategorisi yine Haber FX sitesinde yer almaktadır. Bu sinema kategorisinde en güncel film fragmanlarını izleyebileceksiniz.

Türkiye'nin en ünlü yazarlarının Haber FX Sitesinde olduğunu önemle vurgulamak isterim. Bu site aracılığı ile son derece önemli yazarların yazılarını okuma şansı elde edebileceksiniz.

Haberfx.net sitesinde birçok haber kategorisi vardır. Ekonomi haberleri, spor haberleri, gündem haberleri, yerel haberler, magazin haberleri, teknoloji haberleri bu kategorilerden sadece ve sadece bazılarıdır.

http://www.haberfx.net/images/news/097.jpg

Sitedeki Magazin haberleri sayfasının dolu dolu olduğunu söylemem lazım. Ünlülerin yaşamlarını merak edenler ve ünlü kişilerle ilgili çok özel bilgileri öğrenmek isteyenler sitedeki Magazin sayfasına bakabilir. Yaşanabilecek tüm magazinsel gelişmeler Haber FX magazin kategorisinden takip edilebilecektir.

http://www.haberfx.net/images/news/098.jpg

Spora meraklı biri iseniz, Haber FX Spor haberleri (http://www.haberfx.net/spor-haberler-10/) kategorisinden hiç çıkmayacağınızı düşünüyorum :) Zira bu sayfada Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray başta olmak üzere diğer tüm Anadolu takımlarına dair en güncel haberler kendine yer bulmuştur. Haber FX sitesinde sadece futbol değil basketbol, voleybol ve benzeri spor branşlarına ait haberler de sizleri bekliyor.

Haber FX sitesinin en çok ilgi gören sayfalarından bir tanesi de TV canlı yayın sayfasıdır. Bu sayfada tüm ulusal kanalları canlı olarak izleme şansı bulabilirsiniz. Ayrıca televizyon kanallarının yayın akışları da Haber FX üzerinde bulunabilir.

Haberfx.net sitesi tamamen objektif haberler sunan bir sitedir. Bu sitede haber niteliği bulunan her haber yayınlanır. Haber FX adresinin Özgür ve tarafsız bir yayıncılık anlayışı vardır. Yazımızın sonuna doğru gelirken şu önemli veriyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Haber FX, Türkiye'de yer alan tüm ajansların Resmi abonesidir.

Gündemi Haber FX farkıyla takip etmek isteyen herkesi haberfx.net adresine davet ediyorum.