PDA

View Full Version : Sehirden.com - Instagramda kişi arama sitesi


admin
08-14-2013, 03:03 AM
Site İsmi : http://sehirden.com (http://sehirden.com/)

Site Konusu : Sehirden.com - Instagramda kişi arama sitesi

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2012

Tanıtım ve Açıklamalar : Sehirden.com adı altında faaliyetlerine başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Hepinizin de gayet iyi bildiği gibi artık son zamanların en popüler sitelerinden biri Instagram oldu. Çektiğimiz fotoğrafları ve videoları instagram üzerinden yükleyerek, sevdiklerimizle paylaşabiliyoruz.

Sehirden.com sitesi ise, ziyaretçilerine instagramda kişi arama (http://sehirden.com/) fırsatı sunan bir sitedir. Sehirden.com sitesi vasıtasıyla, dilediğiniz kişinin instagram resimlerine gözatabileceksiniz. Üstelik instagram arama (http://sehirden.com/) işlemlerini yapabilmek için sisteme üye olmanıza da gerek yok.

Sitede iki türlü instagram arama işlemi yapılmaktadır. Birinci metod, Instagram Etiket Arama metodudur. Ve ikinci metod ise, Instagram Kişi Arama metodudur. İhtiyacınıza göre dilediğiniz metodu kullanarak instagram'da aradıklarınızı saniyeler içerisinde bulabileceksiniz.

Sehirden.com sitesinden arama yapmak hem oldukça basittir hem de bu siteden aradıklarınızı hemen karşınızda bulabilmektesiniz.

Son olarak, Sitenin üst menüsünde en aktif ve en çok aranan instagram kullanıcılarının instagram fotoğraflarını görebilirsiniz.

Sevgilerimizle