PDA

View Full Version : Dizist.com ile Yabancı dizi izle


admin
08-18-2013, 06:15 PM
Site İsmi : www.dizist.com (http://www.dizist.com)

http://www.dizist.com/images/logo.png

Site Konusu : Dizist.com ile Yabancı dizi izle

Domain Kayıt Zamanı : Temmuz 2013

Tanıtım ve Açıklamalar : Tüm yabancı dizi severlere selamlar,

Bugün sizlere çok fonksiyonel ve sade arayüzü ile kısa zamanda adından çokça söz ettiren bir yabancı dizi izle (http://www.dizist.com)me sitesini tanıtacağım. Bu sitenin adı, konu başlığından da görebileceğiniz gibi Dizist.com şeklindedir.

Dizist.com sitesinin en önemli özelliği, bu sitede aradıklarınızı saniyeler içerisinde bulabilmenizdir. Sitenin tasarımı son derece sadedir. Bu sade tasarım sayesinde, o anda canınız hangi yabancı diziyi izlemek istiyor ise, isteğinizi anında karşınızda görebileceksiniz.

Dizist.com sitesi, sıradan bir yabancı dizi izleme sitesi de değildir. Bu site aynı zamanda bir sosyal ağ görevi de görmektedir. Sitenin diğer üyeleriyle arkadaşlık kurabilme, duvarlarda paylaşımlar yapabilme ve benzeri çokça özellik sitede mevcuttur.

Yazının başındaki site kuruluş tarihinden de görebileceğiniz gibi, Dizist.com sitesi henüz yeni bir oluşumdur. Lakin kısa zamanda başarılı işlere imza atmıştır. Sitedeki yabancı dizi arşivi her geçen gün daha gelişmektedir.

Yabancı dizi izlemek istiyorsanız bundan sonra siz de Dizist.com sitesine girebilirsiniz. Herkese keyifli seyirler dileriz.