PDA

View Full Version : Kolayresim.com ile Hızlı ve Kolay Resim Yükle


admin
11-03-2015, 05:24 PM
İnternet Sitesinin Adı : https://www.kolayresim.com (https://www.kolayresim.com/)

Site Konusu - Site Başlığı : Kolayresim.com ile Hızlı ve Kolay Resim Yükle

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Mayıs 2008

Site Hakkında Açıklamalar : Resimlerinizi upload etmek istiyorsanız, sizlere kolayresim (https://www.kolayresim.com/) adlı internet sitesini öneriyorum. Bu site sayesinde, en hizli resim yukleme şansını elde edebileceksiniz.

Resimlerinizi hızlı ve kolay bir biçimde yüklemek adına, hiç tereddüt dahi etmeden hızlıresim (https://www.kolayresim.com/) adresine giriş yapınız. Site üzerinden resim upload etmek için, sadece Yükle butonuna basarak, bilgisayarınızdan resim seçmeniz gerekecektir. Yalnızca tek bir tuşa tıklayıp, hızlı resim yüklemeyi arzu edenler, bu siteyi kullanabilir.

İnternette çok sayıda resim ekleme sitesi mevcuttur. Hızlıresim, imgur, imgim ve benzeri birçok resim upload sitesi arasından, neden kolayresim.com sitesini seçmeliyim diye sorarsanız, sizlere çok sayıda neden sunabilirim. Bu nedenlerden en önemlisi, resimlerinizin kısa bir süre sonra silinme riskinin olmamasıdır. Upload ettiğiniz resimlerin birkaç yıl sonra silinmesini istemiyorsanız, kolayresim.com sitesinden yükleme işlemlerinizi yapınız.

Resim upload etmek, hiç bu kadar kolay olmamıştı.