PDA

View Full Version : Şaka ve Eğlence Videoları, Şamata Vizyon adlı Youtube Kanalında


admin
11-05-2015, 08:54 PM
Şaka ve Eğlence Videoları, Şamata Vizyon adlı Youtube Kanalında

http://i.hizliresim.com/vRVlrR.png

Herkese merhabalar. Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Bugün sizlere son derece eğlenceli bir youtube kanalı tanıtacağım. Bu kanal, izleyicilerini güldürmek ve eğlendirmek amacıyla kurulmuştur.

Şamata Vizyon

Youtube üzerinden şaka videoları seyretmek isterseniz, Şamata Vizyon (https://www.youtube.com/channel/UCDRod96ZPU5RfJKqJUCjtng) isimli kanala bağlanabilirsiniz. Kanalı beğenenler, diledikleri takdirde 'Subscribe' butonuna basarak aboneliklerini gerçekleştirebilir.

Kanalda Ne Tür Videolar Var

Birbirinden ilginç şakalar, en harika tiplemeler, her telden son derece eğlenceli videolar, çeşit çeşit skeçler, sosyal deneyler ve çok daha fazlası bu kanalda bulunabilecektir. Kanalı ziyaret etmek adına https://www.youtube.com/channel/UCDRod96ZPU5RfJKqJUCjtng linkine tıklayabilirsiniz.

İzlediğiniz videoların altına yorumlarınızı bırakarak, Şamata Vizyon'a aktif biçimde katılım gösterebileceksiniz. Kanalda hoşunuza giden videoları sevdiklerinizle, çeşitli sosyal ağlarda paylaşmayı da unutmayınız.

Herkese iyi eğlenceler ve keyifli seyirler dileriz.

Youtube.com/channel/UCDRod96ZPU5RfJKqJUCjtng