PDA

View Full Version : Webmaster forumu - wmplatformu.com


admin
11-12-2015, 09:55 PM
Web Site İsmi : http://www.wmplatformu.com (http://www.wmplatformu.com/)

Site Başlığı : Webmaster forumu - wmplatformu.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : 2015 Temmuz

Site Tanıtımı : Webmaster forumu (http://www.wmplatformu.com/) aramakta iseniz, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Wmplatformu.com adı altında, geçtiğimiz aylarda yayın hayatına merhaba diyen webmaster forumu, son derece iddiali hedeflere sahiptir.

Şahsınıza ait sitelerden reklam geliri elde etmek istiyorsanız, adsense kullanımını en iyi şekilde öğrenmeyi arzu ederseniz, sitelerinizden tanıtım yazısı veya link satmayı planlamakta iseniz, bu foruma muhakkak bağlanmalısınız.

İnternetten para kazanmanın en iyi yolu, webmaster olmaktan geçiyor. Webmaster olanlar, internet sayesinde düzenli gelir elde edebilmektedir. Bu paraları kazanabilmek için, webmaster forumlarında vakit geçirmek de şarttır. Bu forumlarda ilanlar açmak, forumda kendine yer bulan makaleleri okumak, büyük önem arz etmektedir.

WM Platformu isimli webmaster forumu, siz değerli webmasterların sohbet edebileceği, tanıtım yazısı satabileceği, web tasarım ilanlarına gözatarak tasarım işi alabileceği ve web hosting satışı gerçekleştirebileceği bir forumdur.

İnternetten para kazanmak isteyen her webmasteri bu siteye davet ediyoruz.