PDA

View Full Version : Fotoğraf Çekerek Para Kazanma


admin
08-22-2013, 04:12 PM
Fotoğraf Çekerek Para Kazanma

Fotoğraf çekiminde usta ve iyi bir kamera kullanan biriyseniz fotoğraflarınızı satarak para kazanabilirsiniz. İnternette sıkça online oluyor ve arşivlediğiniz fotoğrafları sunabileceğiniz internet sitelerine elbet de denk gelmişsinizdir. Web siteleri sundukları hizmetlerde makalelerde kitaplarda ve kurslarda standartların dışında yeni fotoğraflar aramaktalar.Burada sizin belirleyeceğiniz doğru seçim ile ziyaretçiye fotoğrafınızı sunabilirsiniz.
İnternetten para kazanmanın yollarından biride fotoğraflarınızı sunmak olabilir ama bunları sunacak uygun bir site bulmanız gerekmektedir. Çektiğiniz resimleri diğerlerinden ayrılmasını istiyorsanız kaliteli çekimler yapmak ve resimlerinizi tek bir siteye değil farklı sitelere de yüklemek yararlı olacaktır. Arşivlediğiniz ve sergilediğiniz fotoğraflar tamamen satılmıyor belli bir anlaşma ile aydan aya yükleyeceğiniz fotoğraflar size düzenli gelir sağlayacaktır. Sizin yapacağınız fotoğraf çekmek ve bunları sergilemek. İnternetten para kazanma var oldukça ve fotoğraf yeteneğinizde varsa karlı bir iş olabilir.

İstediğiniz gibi bir site bulur bulmaz ne tür fotoğraflar göndereceğinizi düşünmeniz gerekiyor. Resimleri yükleyeceğiniz sitenin kendisi tarafından konulan kısıtlamaları olabilir fakat bunun dışında kendi tarzınızı yaratmayı düşünmelisiniz. Stoklanmış fotoğraf konusunda en muhteşem olay insanların bunları kullanmak için küçük miktarlarda ücret öderler. Sizde bu yolda farklı olarak stok resimlerinizi kiralayarak para kazanabilirsiniz.

http://www.paraci.net/ ( Paraci.net )