PDA

View Full Version : İnşaat Mühendisi ve Webmaster Aykut Özdemir’in Kişisel Sitesi


admin
08-29-2013, 08:11 PM
Site Adı : www.aykutozdemir.com.tr (http://www.aykutozdemir.com.tr)

Sitenin İçeriği : İnşaat Mühendisi ve Webmaster Aykut Özdemir’in Kişisel Sitesi Aykutozdemir.com.tr


Aykut Özdemir Kimdir?

1989 Pazarcık’ta dünyaya gelmiştir. 2007 yılında askeri liseyi tamamlayıp, harp okulu yerine üniversiteyi tercih ederek hayatındaki en büyük dönüm noktasına girmiştir. İnşaat mühendisliği bölümünü kazandıktan sonra eğitimini başarı ile tamamlayarak diplomasını almış ve iş hayatına koyulmuştur.

Lise yıllarında hazır forum sistemleri ile webmaster dünyasına atılan Aykut Özdemir, pek çok mybb,vbulletin forum deneyimlerinden sonra Wordpress ile tanışmış ve bir daha da vazgeçememiştir. Pek çok Wordpress tabanlı sitesi deneyiminden sonra, kişisel web sitesini açmış ve işlerin yoğunlaşması ile, webmaster dünyasına bir hobi olarak katılmaya devam etmiştir. Webmaster (http://aykutozdemir.com.tr/wordpress/blog/webmaster) kariyeri süresince, Html, Php, CSS, wordpress, SEO gibi alanlarda uzmanlık derecesinde bilgi birikimine sahip olmuştur. Vakit buldukça, seo danışmanlığı, wordpress ile web tasarım hizmeti gibi ücretli çalışmaları olmaktadır. Bunun dışında, Autoca, Excel ve Photoshop programlarına son derece hakimdir.

Aykut Özdemir hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız, kişisel bloğunu ziyaret edebilirsiniz.


Aykut Özdemir, kişisel sitesinde 2 farklı blog bulundurmaktadır.

İnşaat Blogu adı altında, inşaat mühendisliği, inşaat malzemeleri (http://www.aykutozdemir.com.tr/insaat/kategori/insaat-malzemeleri), beton, çelik, AutoCAD, inşaat makinaları, kariyer, inşaat programları, inşaat ders notu, şantiyecilik, yapı bilgisi gibi çeşitli konularda bilgi ve tecrübelerini kaleme almaktadır.

Wordpress Blogu ‘nda ise wordpress eklentileri, wordpress temaları, wordpress ipuçları, wordpress seo gibi wordpress (http://aykutozdemir.com.tr/wordpress) konularının yanı sıra, sosyal medya, seo, webmaster alanında çeşitli konularda zengin bilgi paylaşımlarında bulunuyor, ipuçları veriyor.


Aykut Özdemir, inşaat ve wordpress hakkında daha fazlası için : http://aykutozdemir.com.tr (http://aykutozdemir.com.tr/)