PDA

View Full Version : Kayseri emlak ofisi - Kayseriemlakofisi.com


admin
09-11-2013, 07:24 PM
Web Site İsmi : Kayseriemlakofisi.com

Site Başlığı : Kayseri emlak ofisi - Kayseriemlakofisi.com

Firma İsmi : Devas İnşaat Ve Emlak LTD. ŞTİ

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 2009

Site Tanıtımı : Kayseri il sınırları içerisinde satılık ya da kiralık daire arıyorsanız doğru adrese geldiniz. Zira Kayseriemlakofisi.com sitesinde çok sayıda daire ilanı kendine yer bulmuştur.

kayseriemlakofisi.com adlı internet sitesine giriş yaptıktan sonra, sitenin sol yan tarafından kolayca emlak arama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Arama bölmelerindeki İlçe - Mahalle - Emlak tipi - Oda sayısı - Fiyat aralığı ve metre kare aralığı gibi değerleri arzu ettiğiniz biçimde değiştirebilirsiniz. Böylece ihtiyacınız olan emlak, saniyeler içerisinde karşınıza çıkabilir.

Kayseri emlak (http://www.kayseriemlakofisi.com/) sitesinin emlak portfoyü son derece geniştir.
Kayseri satılık daire (http://www.kayseriemlakofisi.com/tr/kayseri-satilik-daire/list-1-3.htm)lerden ofislere, arsalardan tarlalara, depolardan otoparklara kadar her türlü emlak çözümüne dair ilanlar sitede kendine yer bulmuştur.

Sitedeki tüm ilanlar, oldukça detaylıdır. İlanlarda, ilan sahibinin adı soyadı, telefon numarası ve diğer iletişim adresleri de ziyaretçilere sunulmuştur. Bu iletişim kanalları sayesinde ilan sahibi ile ilanı hakkında görüşme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Özellikle Kayseri satılık sıfır daire (http://www.kayseriemlakofisi.com/tr/kayseri-satilik-sifir-daire/list-1-24.htm) arayanlar için çok sayıda ilan sitede bulunmaktadır.


Bu site, Devas İnşaat Ve Emlak LTD. ŞTİ Firması tarafından hazırlanan bir sitedir. Kayserinin en hızlı emlak satış noktası Devas emlak farkıyla, siz de Kayseri içerisinde dilediğiniz emlak çözümüne kolayca sahip olabilirsiniz.