PDA

View Full Version : El işleri ve Örgü Videoları - Pratikyazar.com


admin
03-20-2016, 08:22 PM
Site İsmi : Pratikyazar.com

Site Konusu : El işleri ve Örgü Videoları - Pratikyazar.com

Domain Kayıt Zamanı : Mart 2014

Pratik Yazar Youtube sayfası : www.youtube.com/c/pratikyazar (https://www.youtube.com/c/pratikyazar)

Tanıtım ve Açıklamalar : Pratikyazar.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, çeşit çeşit el işleri (http://www.pratikyazar.com/category/elisleri/) videolarına gözatma fırsatı bulabilirsiniz. Konumuzun başlığında da belirtmiş olduğumuz gibi, Pratik Yazar adlı sitede; el işleri ve örgü videoları, ziyaretçilere sunulmuştur.

www.pratikyazar.com (http://www.pratikyazar.com) isimli web adresine girenler, örgü modelleri (http://www.pratikyazar.com/category/orgu-modelleri/) hakkında fikir sahibi olabilecektir. Örgü örme konusunda uzmanlaşmak istiyorsanız, bu alanda kendinize iyi bir hobi edinmeyi arzu ederseniz, siteye muhakkak giriş yapmalısınız.

Sitenin Örgü modelleri anlatımlı (http://www.pratikyazar.com/category/orgu-modelleri/) bölümünde; Tunus işi patik modelleri, ponponlu bere yapımı, el örgüsü bebek tulumu, parmaksız eldiven yapımı ve çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

Pratik Yazar adresinin ziyaretçileri, yalnızca örgü (http://www.pratikyazar.com/category/orgu-modelleri/) ve el işleri ile ilgili değil, daha pek çok konuda içeriğe gözatma şansı elde edebilecektir. Gezi, yeme-içme, temizlik, oyun gibi konulara binaen paylaşımlar sitede ziyaretçilere sunulmuştur.

El işine ilgi duyan, yeni örgü modelleri öğrenmeyi arzu eden, yeme - içme ve gezi konularıyla ilgili bilgi toplamak isteyen herkesi bu siteye davet ediyoruz.

Sevgilerimizle