PDA

View Full Version : Banka hesap kapatma


admin
05-15-2016, 06:40 PM
Site Adı : Bankahesapkapatma.blogspot.com.tr (http://bankahesapkapatma.blogspot.com.tr/)

Site Konusu : Banka hesap kapatma

Site Kuruluş senesi : 2015

Site Tanıtım Mesajı : Açmış olduğunuz banka hesaplarını nasıl kapatacağınızı öğrenmek mi istediniz? Bu konuda çok özel bir site hazırlanmış. Ve site üzerinde, ziyaretçilerle banka hesap kapatma (http://bankahesapkapatma.blogspot.com.tr/) işlemlerinin nasıl yapılacağı, detaylı bir şekilde paylaşılmıştır.

Siteye girenler, her banka için nasıl hesap kapatılabileceğini öğrenme fırsatı elde edebilir. Örneğin Garanti bankasında açmış olduğunuz hesabınızı çeşitli nedenlerle kapatmak adına, sitedeki Garanti hesap kapatma (http://bankahesapkapatma.blogspot.com.tr/p/garanti-bankasi.html) sayfasına giriş yapabilirsiniz. Bu sayfada Garanti bankasından açılan hesabı kapatmanın yolu, ziyaretçilere gösterilmektedir.

Yapıkredi bankasındaki hesabını kapatmak isteyenler ise, sitedeki Yapıkredi hesap kapatma (http://bankahesapkapatma.blogspot.com.tr/p/yapi-kredi.html) linkine tıklayabilir.

Kullanmadığınız hesaplar varsa, bu hesapları kapatmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Zira malesef çoğu banka, siz hesabı aktif olarak kullanmasanız dahi, sizden düzenli olarak hesap işletim ücreti tahsil etmektedir. Hesabınızda para bulunmuyorsa bile, ilk yatan paradan hemen bu işletim ücreti kesilebilir. İşte bu bağlamda, boşta duran hesaplarınızı bir an önce kapatmanızı öneriyoruz. Banka hesaplarını kapatmak isteyenler, bu bloga girerek bilgi toplayabilir.