PDA

View Full Version : Android Okey 101 Güncellendi!


admin
06-05-2016, 05:55 PM
Asırlardır oynanan oyunlar artık bugün yavaş yavaş sanal alemdeki severlerine kavuşmaya başladı. Bugünden önce klasikleşmiş bütün oyunlar artık daha renkli ve eğlenceli bir hale geldi. Bundan çok değil birkaç yıl öncesine oyun oynayabilmek için sevdiklerimiz ile bir araya gelmeye çalışırdık. Bu da işlerden fırsat bulamadığımız için pek de mümkün olmuyordu maalesef. Ancak bugün teknoloji ile beraber oyunlarda telefonlarımıza kadar girebildi.
Oyun severlerin büyük ilgi ve beğeni oynadıkları çanak okey oyunu da artık telefonlarınızda. Sizler artık sevdiklerinizin yolunu gözlemeyeceksiniz istediğiniz an arada mesafe tanımaksızın sanal alemde aynı masada okey oynayabileceksiniz. Eğlenmeniz için sizlere mesafeler artık engel olamayacaktır. Bu oyun bugün bütün oyun indirme sitelerinde mevcuttur. Ayrıca bu uygulamayı telefonlarınıza indirerek yeni arkadaşlar da elde edebilme imkanınız var.
Uygulamayı telefonuna indiren herkesle çok rahatlıkla oynayabilirsiniz tek yapmanız gereken istediğiniz kişilerin olduğu masayı seçip oyuna başlamanızdır. Okey indirerek sizlerde eğlenmenin ne kadar kolay ve ucuz olduğunu fark edebilir sınırsızca oyun oynaya bilirsiniz. Bu uygulama telefonunuzun alanını da kaplamayacaktır. Bundan dolayı telefonunuzda herhangi bir yavaşlama olmadan çok rahatlıkla gerçek hayatta oynuyormuşçasına sanal alemde keyif alacaksınız.
Eğlencenin yönüne sizler karar vereceksiniz. Bu oyunda, oyun bitene kadar da masada kalmak zorunluluğunuz yoktur canınız ne zaman sıkılırsa o zaman hiçbir zorlukla karşılaşmadan oyundan çıkabilirsiniz. Siz bu uygulamayı indirerek milyonlarca oyun arkadaşı elde edebilirsiniz.
İndirmek için: Android Okey 101 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mynet.canak101okey)