PDA

View Full Version : En son Seçim haberleri burada


admin
06-14-2016, 01:25 PM
En son Seçim haberleri burada

Siyasi Portal ® uzun bir çalışmanın ardında yayın hayatına başlamış bulunmaktadır.

2008 yılında ilk domain kaydı yapılarak başlayan proje; projelendirme, fizibilite çalışmaları, altyapı faaliyetlerinin ardında uzun soluklu bir yazılım aşamasından sonra, beta yayını da tamamlayarak ciddi siyasi portal çalışmasına başlamış bulunmaktadır.

Marka tescilininin ardında, test ve içerik çalışmalarıyla son hızla tamamlanmaktadır. 2014 Yerel seçimlerine güçlü alt yapısı, uzman ve kalabalık bir personel altyapısı ile hazır bulunmaktadır.
Siyasi Portal ® diğer gelip geçici seçim siteleri gibi seçim bazlı çalışmamaktadır. Tüm zamanlarda siyaset konusunda tek ve en güçlü ses olma yolunda faaliyetlerini yürütmektedir.

Son dakika Seçim (http://www.siyasiportal.com/) haberleri okumayı arzu edenler, Siyasiportal.com adresine bağlanabilir. Bu internet adresine girenler, güncel Seçim haberleri okuduktan sonra, çeşitli seçim anketlerine de katılım gösterebilecektir.

Bugün seçim olsa hangi partiyi desteklerdiniz ya da başkanlık sistemi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir gibi anketler, Siyasiportal.com sitesinde ziyaretçilere takdim edilmiştir. Siz de Siyasete ilgi duymakta iseniz, en güncel Seçim haberlerini ilk olarak öğrenmeyi arzu ediyorsanız, hemen Siyasiportal.com sitesine bağlanmalısınız.

Siyasiportal.com adresinde, siyasi yazarların, şu anki siyasi tablo hakkındaki düşünceleri de bulunabilecektir. Ünlü Politika yazarlarının birbirinden değerli köşe yazılarına, Siyasiportal.com sitesi içerisine bağlananlar, kolayca ulaşabilir. Politikaya alaka duyan herkesi bu adrese bekleriz.