PDA

View Full Version : İndirimli Alişveriş - Vivakampanya.com


admin
10-13-2013, 03:15 PM
Site Adı: Vivakampanya.com

Site Başlığı : İndirimli Alişveriş - Vivakampanya.com

http://www.vivakampanya.com/resources/common/store/vivakampanyalogo-logo.jpg

Viva!Kampanya adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Bu mesajımda, siz değerli forum üyelerine VivaKampanya adlı siteyi tanıtmak istiyorum.

Tüm indirimli alışveriş siteleri (http://www.vivakampanya.com) tek noktada Vivakampanya.com’da buluşuyor!

Birbiri ardınca açılan indirimli alışveriş, promosyon ve kampanya haberleri, alışveriş kulüpleri, indirim kuponu ve hediye çekleri sitelerini takip etmek ve aradığınız en ucuz ürüne ulaşmak çok mu zor? Spam mail ve bitmek tükenmek bilmeyen e-posta bildirimlerine bir son mu vermek istiyorsunuz? O zaman siz de Vivakampanya.com'u ziyaret edin ve aradığınız ürünler ayağınıza gelsin!

Bu sitelerin sunduğu fırsatları takip etmek her geçen gün kullanıcılar için güçleşmeye başlamışken sektörel boşluğu görüp değerlendiren bir yapısı ile vivakampanya.com; modadan elektroniğe, ayakkabıdan ev dekorasyonuna kadar indirimli ürünleri, alışveriş kulüplerinin kampanyalarını ve extra indirim sağlayan promosyon/indirim kuponlarını bir arada kullanıcıya sunarken; bir taraftan da güncel konularda oluşturduğu editoriyal blog ve sizlerden gelen içerikler sayesinde alışverişlerinizi çok daha kolay tamamlamanıza yardımcı oluyor.

VivaKampanya Hakkında

Vivakampanya.com, moda, ayakkabı, ev dekorasyonu, elektronik ve kozmetiğe dair çeşitli ürünleri %90’a varan indirimlerle bulabileceğiniz ve vazgeçilmeziniz olacak bir sosyal alışveriş sitesidir. Dünyaca ünlü markaların en popüler modellerini cazip fiyatlarla sunan Markafoni, Zizigo, Trendyol, Darty, Tchibo, Mudo, N11, Evim.net, Altıncicadde, Lidyana, Defacto ve Enmoda gibi alışveriş sitelerinin ürünleri tek bir çatı altında birleştirip kolay ve kullanılır arayüzü ile sizlerin beğenisine sunuyor.

%90’a varan indirimli ürün alışverişi için tek tek site gezme derdine son!

http://k1310.hizliresim.com/1g/c/tgxhw.png

Kadın – Erkek - Unisex bileklik, küpe, kolye, kol düğmesi, yüzük gibi taki ve aksesuarın yanında, kol saati, güneş gözlükgü, parfüm, kozmetik, çanta, ayakkabı, giyim, nevresim, LCD TV, cep telefonu, telefon kılıfı,elbise,gömlek, pantalon, mont, kaban, kazak gibi farklı ürünleri bir arada bulabileceğiniz ve çoğu zaman en ucuz fiyatlı modellere bir tık ile ulaşabileceğiniz indirimli alışveriş sitesi artık yani başınızda.

En çok tercih edilen dünya markalarının en ucuz fiyatlarına ulaşabileceğiniz ürünleri, Converse, Birkenstock, UGG, Superga, Iphone 5, Samsung Galaxy, Harley Davidson, Vans, Channel, Burberry, D&G, Camel, Fred Perry, Adidas, Bambi, Bershka, Calvin Klein, Cazador, Colin's, Collezione, Diesel, Dockers, ELLE, Jack & Jones, Koton, Lacoste, New Balance, Nike, Puma, Ray-Ban, Steve Madden, Tommy Hilfiger, Vero Moda, YAYA by Hotiç gibi ve diğer yüzlerce farklı marka hergün Vivakampanya.com’da

Üye olun dilediğiniz markalar ayağınıza gelsin

Bazen aradığınız model ve markalar indirime sunulmamış ya da sitemizde yer almamış olabilir. Özel algorıtma ile hazırlamış olduğumuz seçenek sayesinde dilediğiniz mağazaya özel indirim kuponu, marka, anahtar kelime ya da kategori ile ilgili ürünler için alarm kurabilir ve satışa sunulduğu anda bildirim alabilirsiniz. VivaKampanya’ya üye olmak ücretsiz ve çok kolay!

İndirim kuponu, promosyon kodu ve hediye çeki arama derdine son!

Her akıllı tüketicinin internet aramalarında karşılaşmış olduğu indirim kuponu kavrami Avrupa ve Amerika’dan sonra Türkiye’de de ivme kazanmaya ve tükeçileri alışverişlerini daha ucuza tamamlamaya teşvik eden ve popular markalar tarafından kullanılan bir pazarlama türüdür.

E-ticaret siteleri tarafından dönemsel olarak yayınlanan indirim kuponları sitelerin ödeme sayfasında kullanıldığında ekstra indirim sağlar. Kupon kodları % (yüzde), TL (belli bir indirim miktarı) ve size özel oluşturulan hediye fırsatları gibi farklılık sağlar. Kodlar, harf ve rakamlardan oluşan şifreye benzerler ve yaratılan kupon kodlarının kullanım koşulları farklık gösterebilir.

Örneklerle anlatmak gerekirse, belli başlı kod örnekleri şu şekil olabilir:

Tüm alışverişlerinizde geçerli %10 indirim

100 TL ve üzeri harcamalarınızda 20 TL indirim

Bu güne özel bedava kargo

Bir ürün Alana ikincisi bedeva

Firmalar neden indirim kuponu yayınlıyor?

İndirim kuponları firmaların marka bilinilirliklerini arttırabilmek, satışları yükseltmek, üye sayılarını arttırmak ve yeni üye elde edebilmek kullandıkları bir pazarlama türüdür. Markalar için birçok mecrada reklam yayınladıkları gibi, insanlara marka ve ürünlerini daha cazip hale getirebilmek için ekstra indirimler yapma yoluna gidiyorlar.

Anneler günü, bayram dönemi, yılbaşı, babalar günü gibi dönemsel zaman dilimlerinde; rekabetin en yoğun olduğu dönemlerde bu çeşit bir yol ile rakiplerinden daha avantajlı duruma geçebilmek adına tüketicilerin alış kararını etkilemek için kullanılan ve kullanıcılarını motive eden en etkili yollardan biridir.

Bu kodları nasıl elde edebilirsiniz?

Güncel indirim kuponları listesine indirim kuponu (http://www.vivakampanya.com/indirim-kuponlari/yeni) adresinden ulaşabilirsiniz. Ekibimiz sizler için en çok tercih edilen kodları ve kampanya haberlerini bu adreste listeliyor olacaktır.

Hangi firmalar kupon kodlarını aktif kullanıyor?

Zizigo indirim kuponu (http://www.vivakampanya.com/magaza/zizigo/2) yanısıra, Trendyol, Darty, Lidyana, Defacto, Evim.net, Tatil.com, Markafoni, Altıncı Cadde, Mudo.com.tr, Lidyana ve daha birçok önde gelen firma kupon kodlarını aktif bir şekilde kullanıyor ve farklı yollar ile kullanıcılarına bu özel kupon kodlarını iletiyor.

Ya aradığınız indirim kuponunu bulamazsanız?

Alışverişinizi tamamlamak istediğiniz dönemde o firmaya ait bir kod olmayabilir. Ya da indirim kuponu bulmak için saatlerce internet üzerinden çalışan bir kod aramak için vaktiniz olmayabilir. Bu sebeble vivakampanya.com’a üye olarak ve firmaları takip ederek istediğiniz sitelerden kupon kodu geldiğinde size email yoluyla ulaşmasını tercih edebilirsiniz. Bu şekilde hem zamandan hem de paradan tasarruf etmiş olacaksınız

Detaylı arama modülü sayesinde marka,anahtar kelime,mağaza, fiyat ve yüzde bazlı arama yapabildiğiniz gibi beğendiğiniz indirim ve fırsatları favorilerinize ekleyip, sonradan inceleme fırsatına sahip oluyorsunuz.

Ayrıca kullanıcıların son dönemde en büyük şikayeti olan spam e-mail uygulamasını da dikkate alan vivakampanya kullanıcılarına ancak istedikleri takdirde ve ilgi alanlarına göre mail gönderme seçeneği ile de öne çıkacak gibi duruyor.



Vivakampanyanın sunduğum diğer ayrıcalıklar

1. Hergün 150 bin ve üzeri kampanya fırsat ve indirimi tek bir çatı altında toplayıp kategoriler ve detaylı arama seçenekleriyle sunuyor.

3. Hiçbir marka ürün ya da site ile bağlantı kurmadan günün en yüksek indirimli ürünlerini görebilir ve sadece fiyat odaklı bir müşteri iseniz bu sayede aklınızda olmayan birçok fırsatı kolayca yakalayabilirsiniz.

4. Sevdiğiniz ürünün sayfasında eğer o siteye ait bir extra indirim kuponu varsa Vivakampanya bunu öne çıkarıp extra tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

6. İlgi duyduğunuz sitelerin ya da markaların o sırada bir kampanyası mevcut değil ise bunu kullanıcı panelinizden ayarlayıp Vivakampanya.com’da aktif olduğu anda e-posta gönderisi olarak alabilirsiniz. Bu sayede ilgi duymadığınız hiçbir indirim haberini almak zorunda kalmıyorsunuz.

7. Kullanıcılar beğendikleri indirimleri ve web sitelerini favorilerine ekleyebiliyorlar. Aynı zamanda birbirlerini takip edip profillerine ekledikleri favori ürünleri ve siteleri de etkileşimli bir şekilde görebiliyorlar



Modern dünyanın akıllı tüketicileri slogan ile yola çıkan Vivakampanya.com’u ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

İyi alışverişler!