PDA

View Full Version : Kaliteli bir Web hosting firması


admin
07-26-2016, 04:41 PM
Kaliteli bir Web hosting firması

Serneta, en başarılı hosting firmalarından birisidir. Siz de kaliteli bir Web hosting firması arıyorsanız, Serneta internet hizmetlerine hiç tereddüt etmeden başvurabilirsiniz. Serneta.com adı altında faaliyet gösteren internet sitesinde, çok sayıda farklı hizmet seçeneğini bir arada göreceksiniz. Site aracılığıyla; Web hosting paketlerinden tutun Whmcs hazır temalara, Toplu sms çözümlerinden Dedicated serverlara kadar her türlü hizmeti inceleme fırsatınız olacaktır.

Hızlı, kaliteli ve aynı zamanda ekonomik web hosting (http://www.serneta.com/) arayanlar, Serneta.com sitesindeki paketleri incelemelidir. Serneta.com adresinde satışa çıkarılan hosting paketleri, piyasanın en ucuz paketleri değildir. Fakat Serneta, müşterilerine en kaliteli hosting paketlerini sunar. Web hosting satın alırken ucuzluğa değil, firmanın adına bakmanızı tavsiye ederiz. Zira ucuz diye düşündüğünüz bir Web hosting çözümü, size tahmin ettiğinizden büyük bedeller ödetebilir. Örneğin büyük hayallerle kurduğunuz bir internet sitesi, yanlış hosting firması tercihi sebebiyle, sürekli olarak kesintiye uğrarsa, bu size pahallıya patlamış olur. Bu bağlamda, Web hosting satın alanlara, en ucuzunu arayıp bulmalarını değil, Serneta gibi kaliteli firmalarla çalışmalarını önermekteyim. Serneta internet hizmetleri gibi sektörünün en başarılı hosting firmaları ile çalışarak, sitelerinizi en hızlı ve en kaliteli sunucularda barındırtabilirsiniz. Sitelerinizin sık sık kesilmemesi adına ve sayfalarınızın hızlı açılması için, Serneta.com sitesindeki Web hosting çözümlerini incelemenizde yarar vardır.

Serneta.com adresi içerisinde sizi Web hosting paketlerinin yanında çok sayıda Reseller hosting paketi de bekliyor olacak. Peki Reseller hosting ile Web hosting arasındaki fark nedir, hemen kısaca açıklayalım. Reseller hosting, birden fazla web sitesi olanlar için sunulan bir çözümdür. Web hosting ise, sadece bir web sitesi olanların satın alması gereken bir çözüm olarak nitelendirilmektedir. Elbette bir adet web sitesi olanlar, eğer son derece aktif ve hitli bir siteye sahipse Dedicated server ya da Sanal sunucu da kiralayabilir. Zira çok yüksek hitli sitelerin en sağlıklı şekilde barınması için, bu sitelere özel sunucuların tahsis edilmesi gerekecektir. Size Web hosting paketinin mi, Reseller hosting paketlerinin mi yoksa Sanal sunucunun mu gerektiğini, Serneta ile iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.