PDA

View Full Version : Karabük Erkek öğrenci yurdu


admin
10-22-2013, 02:30 PM
Site Adı : Karabukcinarerkekyurdu.com

Site Konusu : Karabük Erkek öğrenci yurdu

Site Açılış Tarihi : Eylül 2013

Site Tanıtım Mesajı : Karabukcinarerkekyurdu.com adı altında faaliyetlerine başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Bu internet sitesi, Karabük Çınar Erkek Öğrenci yurdunun resmi internet sitesidir. Site aracılığı ile Karabük öğrenci yurdu (http://www.karabukcinarerkekyurdu.com/) hakkında detaylı bilgilere sahip olma fırsatı bulabilirsiniz.

Karabük Erkek öğrenci yurdu (http://www.karabukcinarerkekyurdu.com/) üzerinde sağlanan tüm hizmetler, karabukcinarerkekyurdu.com sitesinden ziyaretçilere takdim edilecektir. Yurt içerisine gelen öğrencilere sunulan olanaklar, yurdun detaylı resimleri sitede kendine yer bulmuştur.

Karabük Erkek yurdu (http://www.karabukcinarerkekyurdu.com/)nu yakından görmek adına, site içerisindeki "Resim Galerisi" kategorisine gözatabilirsiniz. Bu kategoride yurt ile ilgili çok sayıda resim bulunabilecektir.

Karabük Çınar Erkek Yurdunda bulabileceğiniz bazı odalar ve hizmetler şu şekilde sıralanabilir:

Yemekhane
Kantin
Çamaşırhane
Ütü Odası
Kütüphane
Bilgisayar Odası
Etüd Salonu
Konferans Salonu
Servis
Güvenlik
Teknik Hizmetler
Kat Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri

Karabük üniversitesi yurtları (http://www.karabukcinarerkekyurdu.com/) internet sitesine bağlanarak yukarıda adı geçen tüm oda ve hizmet tipleri ile ilgili aklınıza takılanlara cevap alabileceksiniz.


Karabük Çınar Erkek Öğrenci Yurdu Açık Adresi: 28 Evler mah 1020 sok no:15 100yıl Merkez / KARABÜK ( Üniversite'ye yürüme mesafesi 3 dakika )
Telefon Numarası: 0370 433 10 46