PDA

View Full Version : İzmir Nakliyat Firmaları


admin
12-19-2016, 08:40 PM
İzmir Nakliyat Firmaları

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan nakliyat firmaları İzmir iliyle beraber tüm Türkiye'ye profesyonel nakliye hizmeti vermektedir. Genç araç filosuyla şehirler arası nakliyat hizmeti vermekte olan izmir nakliyat firmaları, uygun fiyatlara kaliteli çözüm üretmektedir. Tamamen müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı başaran firma bugüne kadar yüzlerce olumlu referansa sahiptir.
Sigortalı Taşıma
Taşınma işlemlerinin güvenli bir şekilde yapılmasını ve eşyalarınızın başına bir iş gelmeyeceğinin garantisini almak istiyorsanız sigortalı taşıma seçeneğinden yararlananbilirsiniz. Firma sigorta için Allianz Sigorta ile çalışmaktadır. Özellikle evden eve taşımacılık işlemlerinde bu seçenek tercih edilmektedir. 7/24 müşteri hizmetlerine ulaşarak merak ettiğiniz herşeyi sorabilir, nakliyat kampanyaları ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Nakliyat firmaları arasında üst seviye hizmet veren izmir nakliyat firmaları , sektördeki yerini her geçen gün ilerletmektedir. Ev taşımacılığının yanında ofis, okul, fuar taşımacılığı konusunda da şehirler arası nakliyat için yardım alabilirsiniz.
Daha Detaylı Bilgi İçin : asansörlü taşımacılık hizmeti veren firmalar (http://www.ulkucumedya.com/asansorlu-tasimacilik-hizmeti-veren-nakliyat-firmalar-83489h.htm) sayfasını ziyaret edin.