PDA

View Full Version : Namaz vakitleri sitesi - Namaz.mobi


admin
07-09-2017, 10:35 PM
Namaz vakitleri sitesi - Namaz.mobi

Namaz vakitlerini takip edebileceğiniz bir site arıyorsanız, sizlere bu konuda namaz.mobi adresini öneriyorum. Namaz.mobi üzerinden İstanbul başta olmak üzere tüm şehirler için en güncel namaz vakitlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Site üzerinde ziyaretçilere çok özel İslami bilgiler de sunulmuştur. Namazın İslamiyetteki yeri, namaz kılınmamasının dünya ve ahiret hayatında yaratacağı problemler, namaz kılmanın faydaları ile çok daha fazlası sitede bulunabilir. Namaz.mobi ziyaretçileri burada yalnızca namaz üzerine değil; çok sayıda İslami husus üzerine bilgiler edinebilir.

İnternetten il il namaz vakitleri (http://namaz.mobi/)ni takip etmek isteyenler, bundan sonra gönül rahatlığıyla namaz.mobi içerisine girebilir.

Site üzerinde sadece Türkiye için değil, çok sayıda farklı ülke için de namaz vakti bilgisi bulunabilecektir. Türkiye'de ikamet etmeyenler, dolayısıyla namaz.mobi adresinden namaz vakti bilgisini alabilir. Sitede Amerika Birleşik Devletlerinin her bölgesi için en doğru namaz vakti bilgiler kendine yer bulmuştur. Amerika'dan tutun İtalya'ya, Hollanda'dan Belçika'ya kadar pek çok sayıda ülke için şehir şehir namaz vakitleri, namaz.mobi içerisinde bir araya getirilmiştir.

Namaz.mobi adresi üzerinde http://namaz.mobi/islam adı altında çok özel bir kategori de bulunmaktadır. Bu kategori içerisinde, ziyaretçilere birbirinden değerli İslami bilgiler sunulur. Nasıl namaz kılabileceğinizi yine bu web adresinden kolayca öğrenebilirsiniz. Namaz kılmayı bilmeyenler, hiç vakit kaybetmeden namaz.mobi adresine giriş yapabilir.

Namaz.mobi projesi, her geçen gün daha da büyümektedir. Zengin dini bilgileri, sık güncellenen içeriği, sade tasarımı ile ön plana çıkan namaz.mobi adresini çok beğeneceksiniz. Her nerede oturuyorsanız oturun, namaz.mobi adresinde, bulunduğunuz bölge için namaz vakti bilgisine ulaşma şansı elde edebilirsiniz. Sitede on binlerce farklı bölge için diyanetten alınan namaz vakitleri kendine yer bulmuştur. Tüm site ziyaretçilerine sevgi ve saygılarımızı sunarız.