PDA

View Full Version : En Güzel Oyunlar - Kayipoyun.com


admin
12-12-2013, 08:45 PM
Site Adı : Kayipoyun.com

Site Konusu : En Güzel Oyunlar - Kayipoyun.com

Site Açılış Tarihi : Ocak 2008

Site Tanıtım Mesajı : Kayipoyun.com adı altında 6 yıla yakın süredir faaliyet gösteren oyun sitesine hoşgeldiniz. Bu site aracılığı ile birbirinden kaliteli flash oyunlar (http://www.kayipoyun.com/oyunlar/) oynayabileceksiniz.

Kayıpoyun (http://www.kayipoyun.com/) sitesi içerisinde her zevkten oyun meraklısı için farklı farklı oyun kategorileri bulunmaktadır. Arzu edenler araba oyunları, arzu edenler basketbol oyunları, arzu edenler barbie oyunları oynayabilir. Bu ve benzeri çok sayıda oyun kategorisini sitenin sol yan tarafında görebileceksiniz. O anda canınız hangi türden oyun oyna (http://www.kayipoyun.com/oyun-oyna/)mak istiyor ise, ilgili kategoriye tıklayınız.

http://www.kayipoyun.com/wp-content/uploads/kamyon-oyunu-oyna.jpg

En eğlenceli araba oyunları, en güzel uçak oyunları bu sitede sizleri bekliyor. Ben site ziyaretçilerine, 3d oyunlar adlı kategoriyi de özellikle önermek istiyorum. Burada görsel açıdan çok kaliteli oyunlarla karşı karşıya kalacaksınız.

http://www.kayipoyun.com/wp-content/uploads/araba-le-puan-topla.jpg

Özellikle oynamak istediğiniz bir oyun var ise, sitenin arama çubuğuna bu oyun ismini yazabilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar dileriz.

http://www.kayipoyun.com/wp-content/uploads/basket-atma-oyunu-oyna.jpg