PDA

View Full Version : En Yeni Oyunlar - Oyunageloyna.com


admin
01-09-2014, 01:51 AM
Web Site İsmi : Oyunageloyna.com

http://www.oyunageloyna.com/wp-content/uploads/2013/06/OyunaGelOynaLOGO3.png

Site Başlığı : En Yeni Oyunlar - Oyunageloyna.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2013

Site Tanıtımı : Canınız internetten flash oyun oynamak istiyor ise siz de oyuna gel (http://www.oyunageloyna.com/) sitesine giriş yapabilirsiniz. oyunageloyna.com adresi içerisinde birbirinden eğlenceli flash oyunlar kendine yer bulmuştur.

Her yaştan oyun meraklısına hitap edecek pek çok sayıda oyun sitede mevcuttur. Bugün sizlere, sitedeki en popüler 3 oyundan söz etmek istiyorum. Bu oyunların isimleri şu şekildedir:

1 ) Sinirli büyükanne oyunu
2 ) Maden tüneli oyunu
3 ) Sniper takımı oyunu

http://www.oyunageloyna.com/wp-content/themes/HayalOyun/timthumb.php?src=http://www.oyunageloyna.com/wp-content/uploads/2013/07/Sinirli-B%C3%BCy%C3%BCkanne-Ko%C5%9Fu-resim.jpg&w=137&h=100&zc=1

İlk olarak sinirli büyükanne oyunu (http://www.oyunageloyna.com/sinirli-buyukanne-kosu/) ile başlayalım. Bu oyunun orjinal adı: "Angry Gran Run" şeklindedir. Angry Gran Run, bir koşu oyunu olarak nitelendirilebilinir.

http://www.oyunageloyna.com/wp-content/themes/HayalOyun/timthumb.php?src=http://www.oyunageloyna.com/wp-content/uploads/2013/09/Maden-T%C3%BCneli-Oyunu-Resmi.jpg&w=137&h=100&zc=1

Şimdi de sizlere sitedeki maden tüneli oyunu (http://www.oyunageloyna.com/maden-tuneli/) hakkında ufak bilgi vermek istiyorum. Bu oyunda maden tüneline girerek, buradan altın toplayacaksınız. Madenin içi elbette birbirinden zorlu engellerle dolu. Altın toplama göreviniz son derece eğlenceli, bir o kadar da zorlu geçecek.

http://www.oyunageloyna.com/wp-content/themes/HayalOyun/timthumb.php?src=http://www.oyunageloyna.com/wp-content/uploads/2013/07/Sniper-Tak%C4%B1m%C4%B1-resim.jpg&w=137&h=100&zc=1

Ve son olarak siz değerli oyunageloyna.com ziyaretçilerine sitede yer alan sniper takımı oyunu (http://www.oyunageloyna.com/sniper-takimi/) ile alakalı bilgilendirme yapacağım. Aksiyon, savaş ve savunma oyunu sevenlere bu oyunu mutlaka tavsiye ederiz. Sniper takımı oyununda tam 4 farklı askeri birden kontrol ediyorsunuz ve bir askeri aracı korumakla görevlisiniz. Tabi karşınıza çok sayıda düşman çıkıyor.

Herkese keyifli oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz.