PDA

View Full Version : SpySro Silkroad Online Private Server Açıldı | Spysro.com


admin
01-16-2014, 12:23 AM
http://2.bp.blogspot.com/-2M92CeDr_9k/UopMkOSf3XI/AAAAAAAACWE/OS_K6QzEkjw/s1600/logoforum.png

SpySro Silkroad Online Private Server Açıldı | Spysro.com

Merhaba Silkroad Severler!

Teknolojiye bağlı olarak gelişen oyun sektöründe private serverların da büyük bir yere sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Mesele server açmak değil, oyuncuların isteklerini karşılayabilecek, oyunu oynayacak kullanıcının her anını dolu dolu, eğlenerek geçirebileceği sorunsuz bir hizmet, oyun kalitesi sunabilmektir.

SpySro (http://www.spysro.com) ekibi olarak, uzun süren test dönemi ardından Silkroad kullanıcılarına sorunsuz, kaliteli bir oyun platformu oluşturduk. Karakterinizi oluşturduğunuz gibi 80 level olarak oyuna başlayacağınız SpySro'da yeni arkadaşlıklara, yeni bir heyecan fırtınasına yelken açmaya hazırlanın! Muazzam seviyede kervan oranları ile Silkroad'ın asıl amacı olan kervan sistemini ön plana çıkardık. Ayrıca uniqueleri avladığınızda kazanacağınız coinler ile kendinizi güçlendirecek ekipmanlar alabilir, diğer oyunculara meydan okuyabilirsiniz!


ÜYELİK VE RESMİ SİTE

Facebook Adresi : SpySro | Facebook (https://www.facebook.com/SpySro)
Resmi site : www.spysro.com (http://www.spysro.com)
Forum : forum.spysro.com (http://forum.spysro.com)
Üyelik sayfası : www.spysro.com/register.php (http://spysro.com/register.php)


DOWNLOAD LİNKLERİ

FULL CLIENT
ALTERNATİF 1 (.exe) : * http://files.spysro.com/SPYSRO_SETUP.exe

ALTERNATİF 1 (.rar) : * http://files.spysro.com/SPYSRO_SETUP.rar


Silk ve Ürün Satışları

Resmi Ürün Satış Sitesi : Spysro.com (http://www.spysro.com)


Bug & Hatalar
Oyun içerisinde karşılaştığınız bug/hataları buraya bildirin.
SpySro Bug Bildir (http://forum.spysro.com/spysro-bug-bildir/9630-bug-bildirim-konusu.html)


Oyun Hakkında Bilgiler
Exp Rate : 90x
SP Rate : 45x
Alchemy rate: 5x
Gold rate: 5x
Level cap: 80
Mastery Cap: 300
Gear(En yüksek level item): 8DG


Oyun Kuralları
+ Oyun içinde küfür etmek yasaktır.
+ Dolandırıcılığa kesinlikle tahammülümüz yoktur.
+ Din, Dil, Irk ve Etnik kökene yapılan hakaret içerikli konuşmalar kesinlikle yasaktır.


OYUNA BAŞLANGIÇ

Web sitemiz üzerinden kayıt olup, oyunda karakterinizi oluşturduğunuzda direk 80 level olarak giriş yaparsınız. 80 levele denk stat points (STR-INT) ve 500,000 Skill Point (SP)'ye sahip olursunuz.

http://1.bp.blogspot.com/-h3dINev5OdA/Uou1n3--T3I/AAAAAAAACW0/ACpkFvQK2yI/s1600/Screenshot_1.jpg


GİZLİ SORU/SECRET ANSWER (GÜVENLİK ÖNLEMİ)
SpySro'ya üye olurken, üyelik formunda karşınıza çıkacak olan ''Gizli soru ve Gizli cevap'' boşluklarını kendinize uygun olarak doldurup, kimseyle paylaşmadığınız sürece karakteriniz güven altında olacaktır. Şifrenizi unuttuğunuzda veya karakterinize giriş yapamayıp, çalındığından şüphelendiğinizde bu gizli yanıt yardımıyla karakterinizin şifresini istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz.


BAŞLANGIÇ HEDİYELERİ

Karakterinizi oluşturup oyuna girdiğinizde ''I'' sekmesi ile çantanızı(inventory) açıp size verilen hediyeleri kullanabilirsiniz. Hediyeler resimde görüldüğü gibidir.

http://3.bp.blogspot.com/-TuLfBzSsJbY/Uou6plDFp0I/AAAAAAAACXw/NM6sH8cV3Xo/s1600/1473908_10151994897819035_1725929379_n.jpg


UNIQUE SCROLLAR (Item Mall)

Resimde gördüğünüz unique scrolları item mall'dan temin edebilirsiniz. Adet başı fiyatı 1 silktir ve kesildiğinde isim yazar. Buna ek olarak kestiğiniz unique'den Spy Coin düşmektedir. Spy Coin'in işlevini konunun devamındaki açıklamalarda bulabilirsiniz..

http://4.bp.blogspot.com/-vLu6j5Ul67U/Uou6o8JKObI/AAAAAAAACXI/ojYY2kNXnkA/s1600/1473740_10151994900884035_455358847_n.jpg


SPY COIN - NEDİR? NE İŞE YARAR?

Spy Coin'i sistem tarafından atılan uniquelerden ve item mall'dan silk karşılığı alacabileceğiniz unique scrollardan çıkan uniquelerden düşürebilirsiniz. Düşen bu Spy Coinleri özel haritalara (Pvp alanı, event alanı) ulaşmak için kullanabilir buna ek olarak Hotan'da (ışınlanma taşının yanında) bulunan Spy Coin Shop npcsindeki eşyaları almak için harcayabilirsiniz.


SPY COIN SHOP

Spy Coin Shop npcsi oyun içerisinde, Hotan'da (ışınlanma taşının yanında) bulunmaktadır. Bu npcdeki itemler sadece Spy Coin ile satın alınabilir.


PVP/EVENT ROOM

Oyuncular arası pvplerin yapılabileceği, bazı oyun içi etkinliklerin gerçekleştirilebileceği pvp-event odasıdır. Giriş sadece Spy Coin ile yapılabilir. Giriş başına 1 adet Spy Coin ödemeniz gerekmektedir. Bu alana Hotan'dan ışınlanabilirsiniz.


KARAKTER BİLGİ EKRANI SİSTEMİ

Oyuna kayıt olup açılan her karakterin bilgileri ''2'' dakika arayla güncellenerek websitemizde yer almaktadır. Karakter Bilgi Ekranı Sistemi sayesinde web sitemize girip aradığınız karaktere ait level, ırk, hp, mp gibi teknik özelliklerin yanısıra diğer oyuncularla yapmış olduğu pvplerin istatistikleri, sonuçları, kestiği unique istatistikleri, oyun içerisinde atmış olduğu son global mesajları ve set(item) bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.


OYUN İÇİ ÖDÜLLÜ/ÖDÜLSÜZ RANK SİSTEMLERİ


1) UNIQUE RANK
Sadece oyun sistemi tarafından atılan(yani GM'ler tarafından yapılan eventler hariç) uniqueleri kestikçe puan kazanır, sıralamaya girersiniz. Unique Rank ayda iki kez (her ayın birinci ve on beşinci gecesi) sıfırlanmaktadır. Eğer 15gün içerisinde ilk üçe yerleşip yerinizi koruyabilirseniz rank sıfırlanma işlemi gerçekleştiğinde sistem tarafından silk ödülü alırsınız. Ödüller rank sırasıyla, 1.ye 625silk, 2.ye 225silk, 3. olanlar 100silk olarak dağıtalacaktır.

2) PVP RANK
Pvp rank, oyun içerisinde diğer oyuncularla yaptığınız 1vs1 mücadelelerin istatistiklerini içeren sistemdir. Aynı Unique rank gibi, ayda iki kez (her ayın birinci ve on beşinci gecesi) sıfırlanmaktadır. 24 saat içerisinde aynı kişiyle yaptığınız mücadeleleri kazandığınızda sadece biri galibiyet olarak yazılmaktadır.

3) PLAYER RANK
Player rank; oyuncuların üzerindeki itemlerin gücü, artı ve blue değerleri esas alınarak rank sıralaması ortaya çıkar. Sadece son 10 gün içerisinde oyuna giren oyuncular üzerinde inceleme yapılarak rank listesi ortaya çıkarılır.

4) GUILD RANK
Guild rank; Guild'de bulunan ve son 10 gün içerisinde oyuna giriş yapmış karakterlerin üzerindeki ITEM ler dikkate alınarak hesaplanır.

5) JOB RANK
Job rank; Trader, Hunter, Thief olmak üzere üç mesleğin ayrı ayrı rankları bulunmaktadır. Job rankları, her pazar gecesi 00:00 ~ 00:30 arası sıfırlanmaktadır.