PDA

View Full Version : Pilates Teknikleri


admin
01-21-2014, 01:57 PM
Pilates Teknikleri

Tarihi çok eskilere dayanan bir spor olan pilates, özellikle son yıllarda ilgi uyandıran bir spor haline gelmiştir. Pilates sağlıklı vücutlar yaratmayı amaçlayan bir vücut geliştirme felsefesidir.

Pilatesi diğer sporlardan ayıran en önemli özelliği ise yorulmadan eğlenerek spor yapmaya olanak sağlamasıdır. Pilates uzmanlar eşliğinde yapılması gereken bir spordur. Pilates sporunun ana esaslarından bir tanesi dengedir. Pilates sayesinde dengeli nefes almayı öğrenirsiniz. Bu da dengeli vücuda sahip olmanın ilk şartıdır.


Pilates Eğitim Videoları

Pilatese yeni başlayanlar öncelikle doğru bir duruş kazanmak üzerine eğitimler alırlar. Sağlıklı ve kaliteli yaşam için doğru duruş ve vücudunuzun ağırlığının dengeli bir şekilde dağılması oldukça önemlidir.

Pilates nişantaşı (http://www.21waypilates.com/pilates-nisantasi.html) kurslarında denge eğitimleri tamamlandıktan sonra aletli pilates eğitimlerine geçilir. Pilates birçok çeşidi bulunan bir spordur. Bu nedenle kurslarda kişiye özel programlar hazırlanır. Pilates ile ilgili detaylı bilgi almak ve ön kayıt yaptırmak için http://www.21waypilates.com adresine tıklamanız yeterli olacaktır. Bu internet adresini ziyaret ederek pilates eğitim videolarını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.