PDA

View Full Version : Kafa topu oyunları - Kafatopu.net


admin
01-28-2014, 11:27 PM
Kafa topu oyunları - Kafatopu.net

http://kafatopu.net/img/kafa-topu.jpg

Son zamanların en popüler futbol oyunlarından biri kafa topu (http://www.kafatopu.net/) oyunudur. İnternetten kafa topu oynamak isteyenler için çok özel bir site hazırlanmış. Bugün sizlere bu siteyi tanıtmak istiyorum. Sitenin adı, konu başlığında da görebileceğiniz gibi, Kafatopu.net şeklindedir.

http://kafatopu.net/img/kafa-topu-2.jpg

Kafatopu.net isimli internet sitesinde tüm kafa topu oyun serileri kendine yer bulmuştur. Ziyaretçilere ilk kafa topu oyun serisini oynadıktan sonra kafa topu 2 (http://www.kafatopu.net/kafa-topu-2.html) oyununu tavsiye edebilirim.

http://kafatopu.net/img/kafa-topu-3.jpg

Kafa topu oyununun en heyecanlı ve en gelişmiş serisi bana göre kafa topu 3 (http://www.kafatopu.net/kafa-topu-3.html) idir. Kafa topu 3 oyunu, son derece eğlenceli bir futbol oyunudur.

Futbola ilgi duyuyorsanız ve internetten flash oyun oynamaktan hoşlanıyorsanız, bu sitede Kafa topu oyunlarına bayılacaksınız. Kafa topu oyunlarına başlamadan evvel, oyunların nasıl oynanıldığına sitedeki açıklamalar sayesinde ulaşabilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz.