PDA

View Full Version : Sosyal medya - Teknoloji - Tasarım ve Eğlence | VUUB.Net


admin
06-01-2013, 07:12 PM
Site İsmi : http://www.vuub.net (http://www.vuub.net/)

Site Konusu : Sosyal medya - Teknoloji - Tasarım ve Eğlence | VUUB.Net

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2013

Tanıtım ve Açıklamalar : Vuub.net adı altında faaliyetlerine başlayan internet sitesine hoşgeldiniz. Bu sitede sosyal medyadan teknoloji haberlerine, tasarımdan eğlenceye kadar her telden çok sayıda bölüm mevcuttur.

Sosyal medyaya meraklıysanız, sosyal medya (http://www.vuub.net/category/sosyal-medya/) hakkında yaşanan her türlü gelişmeden haberdar olmak istiyorsanız, vuub.net sitesini takip edebilirsiniz. Site ziyaretçileri, Facebook - Twitter - Google Plus ve benzeri sosyal medya kanallarına ait tüm haberleri yakından izleyebilecektir.

Teknolojiye ilgi duyan herkes, vuub.net sitesinde harika vakit geçirebilir. Zira bu sitede teknoloji (http://www.vuub.net/category/teknoloji/)ye dair birbirinden değerli içerikler kendine yer bulmuştur.

Tasarım (http://www.vuub.net/category/tasarim/) konularına meraklı olanlar için de sitede çok özel bir tasarım kategorisi hazırlanmıştır.

Ve tabiki eğlence (http://www.vuub.net/category/eglence/) olmadan olmaz. Vuub.net sitesi editörleri, ziyaretçilerini eğlendirmek adına gerçekten bakmaya değer içerikler derlemiştir ve derlemeye devam edecektir.

Teknolojiye, internete, bilgisayara meraklı ve eğlenceyi seven herkesi VUUB.NET adresine davet ediyorum.