PDA

View Full Version : Saf Su, Tatlı Su, Tankerle Su ve Kullanma Suyu - Birliksu.com


admin
01-29-2014, 12:05 AM
Site İsmi : Birliksu.com

Etiketler : saf su (http://www.birliksu.com/) - Tankerle Su - Kullanma Suyu - Tatlı Su

Site Konusu : Saf Su, Tatlı Su, Tankerle Su ve Kullanma Suyu - Birliksu.com

Domain Kayıt Zamanı : Şubat 2011

Tanıtım ve Açıklamalar : Birliksu.com adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Bu internet sitesi aracılığı ile Birlik Su firması tarafından sunulan tüm hizmetler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://birliksu.com/images/kullanma-suyu-havuz.png

Sitede yer alan saf su (http://birliksu.com/index.php/saf-su-nedir-sanayide-saf-su-kullanimi.html) sayfasına girerek mineralsizleştirilmiş, yani Demineralize sular hakkında bilgi toplama fırsatı bulabileceksiniz. Saf suların kimyasal yapıları, ayrıntılı özellikleri ve hakkında merak edilen birçok teknik detayı sayfada kendine yer bulmuştur.

http://birliksu.com/images/tankerle-tatli-su-icme%20suyu.png

Birliksu.com adresinde bulunan tatlı su (http://birliksu.com/index.php/su-urunler-bilgileri-ve-fiyatlari/tatl%C4%B1-su-%C3%BCr%C3%BCn-bilgileri.html) sayfasında ise, firmanın tatlı su analiz raporlarını görebileceksiniz. Aynı sayfada 'Tankerle Tatlı Su Nakliyesi' fiyat bilgileri de ziyaretçilerle paylaşılmıştır. Benzer şekilde yine sitedeki kullanma suyu (http://birliksu.com/index.php/su-urunler-bilgileri-ve-fiyatlari/kullanma-suyu-%C3%BCr%C3%BCn-bilgileri.html) sayfasında da kullanma suyu ürün ve fiyat bilgilerini görebilirsiniz.

http://birliksu.com/images/template-content/tank1.jpg

Birlik Su tarafından sunulan tankerle su (http://birliksu.com/index.php/tankerle-su-hizmetlerimiz.html) hizmetleri hakkında yine son derece ayrıntılı teknik veriler sitede bulunabilir.

http://birliksu.com/images/res-bg.jpg