PDA

View Full Version : Dünyanın En Büyük Mutluluğu İkiz Gebelik


admin
02-19-2014, 07:53 PM
Dünyanın En Büyük Mutluluğu İkiz Gebelik
Bir kadın, hayatı boyunca çok güzel günler yaşayıp unutamayacağı anlar geçirebilir. Bir kadının doğuştan yaşlılığına kadar en güzel anı, hiç kuşkusuz çocuk sahibi olduğu andır. Kadın ile anne arasındaki fark da budur aslında. Bir kadını anne yapan değer evladıdır. Çocuk sahibi olmak, kadınların en büyük arzularından biridir.
Düşünsenize, sizden minicik ve çok tatlı bir parça geliveriyor dünyaya. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Bunun düşüncesi bile bu kadar güzelken yaşamak kim bilir ne kadar güzeldir. Bir bayanın çocuk sahibi olmaktan daha fazla mutlu olabileceği tek bir şey vardır; o da ikiz çocuk sahibi olmak. Bahsettiğimiz her anın çok daha güzelini yaşamak ancak ikiz gebelik (http://www.ikizgebelikveannelik.com/) ile mümkün olacaktır. İkiz bebek sahipleri, tarifi imkânsız bir mutluluğa kavuşmuş olurlar.

İkiz Gebelik ile İlgili Bilmedikleriniz
Bayanlar, ikiz gebelik dönemlerinde normalden daha dikkatli olmalıdırlar. Nasıl ki gebe bayanlar için ‘’çift canlı’’ yakıştırması yapılıyorsa; ikiz çocuk doğuracak bayanlara da ‘’üç canlı’’ demek mümkün olacaktır. Birbirine benzeyen iki can taşımanın elbette bazı önemli sorumlulukları olacaktır. Özellikle yeme-içme ve yaşam tarzına çok dikkat etmek gereklidir.
İkiz gebeliğin son derece hassas bir dönem olması, annelerin bilinçli hale gelmesi açısından önemlidir. Bu hususta yalnızca anneye değil, babaya da çok iş düşmektedir. Sonuçta üç canlı bir bayanın her işini kendi görmesi olanaksızdır; bu nedenle baba adayının da en az anne adayı kadar dikkatli olması gerekir.
Gebelikle ilgili araştırma yapmak, anne ve baba adaylarının işlerini ciddi anlamda kolaylaştıracaktır. Özellikle internette bu konuda hazırlanan sayfalardan yardım almak faydalı olacaktır. Bunlardan biri ve belki de en önemlisi de http://www.ikizgebelikveannelik.com/ sayfasıdır. Bu sayfada anne ve baba adayları için çok özel ipuçları yer almaktadır. Çocuk sahibi olmadan önce ve olduktan sonra buradan birçok bilgiye erişebilirsiniz.