PDA

View Full Version : Fuar Stand Aksesuarları Nelerdir


admin
02-24-2014, 03:36 AM
Fuar Stand Aksesuarları Nelerdir
Firmaların prestijlerini göstermek ve sektörde yaşanılan yeniliklerin uluslar arası düzeyde tanıtılması için düzenlenen fuarlarda firmaların fuar alanındaki metrekarelerine göre farklı göz alıcı fuar stand tasarımı yapılmaktadır. İşletmelerin fuar çalışmalarında dikkat edecekleri en önemli hususlardan birisi fuar stand aksesuarları olmuştur.
Fuar stand aksesuarları (http://www.fuarline.com/fuar_stand_aksesuar.html) host veya hostes ve referanslar olmuştur. Düzenlenen uluslar arası fuarlarda iş veya çeşitli sebeplerden dolayı insanlar fuar standınızı ziyaret etmektedirler.
Fuar Hosteslerinin Görevleri
Müşterilerin karşılanmasında ve fuar ziyareti esnasında müşteriye ikram yapılması ve üretim hakkında bilgi verilmesi için fuar süresince host veya hostes bulundurmak firmanın prestijini göstermek için önemli bir aksesuardır. Bu sebeple kurumsal fuar stand çözüm firmalarında fuar stand tasarımlarının yanında fuar stand hostesleri de temin edilmektedir.
Fuar tasarım firmalarında farklı modellerde birçok fuar stand tasarımı yapıldığı için fuar stand fiyatları oldukça farklıdır. Ancak fuar stand çözümleri konusunda hizmet sunan fuarline firması geliştirdiği 32 boyutlu fuar tasarımları dikkat çekmektedir. Fuarline firması hakkında detaylı bilgi almak için http://www.fuarline.com internet adresini ziyaret etmelisiniz.