PDA

View Full Version : Full Dokunmatik Barkod Sistemi ( ekonomik )


admin
03-05-2014, 10:38 PM
Web Site İsmi : http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/

Site Başlığı : Full Dokunmatik Barkod Sistemi ( ekonomik )

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mart 2013

Site Tanıtımı : Dokunmatikbarkodsistemi.net adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile hazır dokunmatik Barkod sistemi (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) ile ilgili detaylı bilgiler toplayabilirsiniz.

Marketler için barkod sistemleri hakkında merak ettiklerinize Dokunmatikbarkodsistemi.net adresi ile ulaşabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan market Programı (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) sayesinde, artık market sahipleri işlerini büyük bir düzen içerisine oturtabilecektir. Kullanımı çok kolay olan bu sistem sayesinde hem barkodlu hem barkodsuz ürünleri kolayca satabilecekler. Bu sistem sayesinde stok takibi, kasa takibi, veresiye takibi, firma hesaplarının takibi, kar takibi, kasiyer takibi gibi işletme için gerekli olan tüm takipleri yapabilecekler.

Ayrıca Kuruyemiş, manav, milyoncu ve paket servisi yapan işletmelere özel satış tekniği geliştirilmiştir.

Market Otomasyonu (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) hakkında aklınıza takılanları, sitedeki İletişim sayfası aracılığı ile dile getirebilirsiniz. Site içerisinde aklınıza gelebilecek tüm sorulara cevap bulunmaktadır. Sitede program hakkında son derece detaylı ve doyurucu bilgiler sizleri bekliyor.


http://www.resimyukleparakazan.com/images/satin_al.jpg (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/)


İletişim Bilgileri-Kurulum

Kurulum: Bayi kanalı ile Türkiye genelinde kurulum ve teknik destek hizmeti sağlanmaktadur

7/24 Bilgi Hattı: 0537 207 70 92

Web : Dokunmatikbarkodsistemi.net (http://www.kurutemizlemeprogrami.net)