PDA

View Full Version : CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım


admin
03-05-2014, 11:22 PM
Site İsmi : http://www.seyfettinyildirim.com/

Site Konusu : CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım

Twitter Adresi : https://twitter.com/seyfettinchp

Etiketler : Çekmeköy belediyesi (http://www.seyfettinyildirim.com/), Çekmeköy, CHP Çekmeköy, Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy Belediyesi Başkan Adayı, Çekmeköy Başkan Adayı

Facebook Sayfası : https://www.facebook.com/pages/Seyfettin-Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m/640311189338482

Tanıtım ve Açıklamalar : Herkese merhabalar,

Bugün sizlere Çekmeköy (http://www.seyfettinyildirim.com/) belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım'ın resmi web sitesini tanıtmayı planlıyorum. Sitenin adı konumuzun başından da görebileceğiniz gibi, Seyfettinyildirim.com şeklindedir.

Cumhuriyet Halk Partisinden aday olan Yıldırım hakkında merak ettiklerinize Seyfettinyildirim.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Seyfettin Yıldırım'ın mezun olduğu okullar, yapmış olduğu değerli çalışmalar ve kariyeri hakkında detaylı bilgiler sitede kendine yer bulmuştur.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım (http://www.seyfettinyildirim.com/) hakkında hazırlanan tüm haberleri yine site vasıtasıyla okuyabilirsiniz. Seyfettin Yıldırım'ın Çekmeköy esnaflarıyla görüşmeleri, katıldığı önemli açılışlar ve çok daha fazlası bu bölümde bulunabilecektir.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım'ı yakından tanımak, projelerini ve faaliyetlerini öğrenmek isteyenlere bu siteyi tavsiye etmek istedim.