PDA

View Full Version : Casus Telefon Dinleme - casustelefondinleme.org


admin
06-15-2013, 11:43 PM
Domain adı : www.casustelefondinleme.org (http://www.casustelefondinleme.org)

İçerik-Başlık : Casus Telefon Dinleme - casustelefondinleme.org

Site Kuruluş Tarihi : Eylül 2009

Tanıtım, Açıklama : Casus telefon (http://goo.gl/4ozLr) dinleme programları sayesinde, karşı tarafın tüm mesajlaşmalarını görebilir, aramalarını duyabilir hatta telefonun bulunduğu etraftaki tüm sesleri rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Casus telefon dinleme (http://goo.gl/mcvs0) programları ile, karşı tarafın telefonlarını dinlemek istiyorsanız, bu kişinin cep telefonuna ilgili yazılımı kurmanız gerekmektedir. Telefon dinleme yazılımları uzaktan kurulamaz. Kişinin cep telefonunu elinize alarak, kendiniz yüklemeniz lazımdır. Piyasada malesef pek çok sayıda sahte telefon dinleme yazılımları satılmaktadır. Bu crackli yazılımları kurduğunuz takdirde, yazılımın kurulduğu telefonlar sıklıkla donmakta, kendi kendine açılıp kapanmakta ve çeşitli sorunlar yaşamaktadır. Hatta bu telefonu dinleyen kişinin numarası dahi ortaya çıkabilmektedir. Bu tarz sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız, casustelefondinleme.org isimli internet sitesine giriş yaparak, tamamen orjinal ve lisanslı programlar satın alabilirsiniz.

Telefon dinleme konusunda aklınıza takılan tüm sualler için, Casustelefondinleme.org adresindeki İletişim sayfasına giriniz.

Sevgilerimizle