PDA

View Full Version : Pepe.com.tr - Pepe oyunları sitesi


admin
04-01-2014, 07:38 PM
Web Site İsmi : http://www.pepe.com.tr/

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Pepe.com.tr - Pepe oyunları sitesi

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : 14 Kasım 2012

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Pepe, çok sevilen bir çizgi film karakteridir. Gerek eğitici gerek eğlendirici çizgi filmlerle her akşam televizyonlarımızda Pepe'yi görmekteyiz. Şu ana kadar Pepe karakterini hep uzaktan izledik. Şimdi sıra Pepe ile bizzat oyun oynamaya geldi.

Pepe karakterinden hoşlanan minik kardeşlerinize pepe.com.tr sitesini açarak, kardeşlerinizin sitede pepe oyunu oynamasına vesile olabilirsiniz. Eğer siz de internetten flash oyun oynamaktan hoşlanıyorsanız, kardeşlerinizden sonra bu siteden pepe oyunları (http://www.pepe.com.tr/) oynayabilirsiniz.

Çizgi film sevenler için bu sitede pepe oyunları (http://www.pepe.com.tr/pepe-oyunlar%C4%B1.html) dışında çeşitli çizgi film karakterlerinin olduğu çizgi film oyunları da mevcuttur. Bakugan, Avatar Korra Efsanesi gibi oyunlar sitedeki Çizgi film oyunları sayfasında bulunabilir.

Tüm pepe (http://www.pepe.com.tr/) meraklılarını, çocuk oyunları ve çizgi film oyunları oynamayı sevenleri bu internet sitesine bekliyoruz.