PDA

View Full Version : Oyunlar16.com ile Oyun Oyna


admin
04-01-2014, 08:18 PM
Site adı : http://www.oyunlar16.com/

http://www.oyunlar16.com/tema/optimus/images/logo.png

Site başlığı : Oyunlar16.com ile Oyun Oyna

Sitenin register edildiği tarih : Mayıs 2013

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Oyunlar16.com sitesi içerisinde en sevilen flash oyunlar bir arada toplanmıştır. Siteye giriş yaptığınız andan itibaren karşınızda birbirinden kaliteli oyunlar göreceksiniz.

Oyunlar1 (http://www.oyunlar16.com/) adresini takip edenler, siteye her geçen gün yeni yeni flash oyunların eklendiğine tanık olacaklardır. Bugün sizlerle, Oyunlar16.com adresinin en sevilen iki oyununu paylaşmak istiyorum. Bu oyunların adları: Zombi Ezmece ve Çin Bulmacası şeklindedir.

http://www.oyunlar16.com/dosya/img/zombi-ezmece.JPG

Zombi Ezmece (http://www.oyunlar16.com/macera-oyunlari/zombi-ezmece.html) oyunu, bir Macera oyunu olarak nitelendirilebilir. Şehri istila etmiş olan zombileri ezerek yok etmek bu oyundaki başlıca görevinizdir. Bol macera, bol aksiyon Zombi ezmece adlı oyunda sizleri bekliyor.

http://www.oyunlar16.com/dosya/img/cin-bulmacasi.jpg

En zorlu ve en eğlenceli zeka oyunlarından biri Çin Bulmacası (http://www.oyunlar16.com/zeka-oyunlari/cin-bulmacasi.html) oyunudur. Çin bulmacası oyununu oyunlar16.com farkıyla hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunu beğenirseniz, sevdiklerinize de tavsiye etmeyi unutmayınız.

Oyunlar16.com sitesinde, yukarıda adı geçen iki oyun dışında yine son derece popüler oyunlar sizleri bekliyor. Herkese keyifli oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz.