PDA

View Full Version : Dokunmatik Barkod Sistemi Market Programı ( Hesaplı )


admin
04-16-2014, 02:36 PM
Domain adı : www.dokunmatikbarkodsistemi.net/ (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/)

http://i.hizliresim.com/XWB2W7.png

İçerik-Başlık : Dokunmatik Barkod Sistemi Market Programı ( Hesaplı )

Site Kuruluş Tarihi : OCAK 2014

Tanıtım, Açıklama : Market ,büfe,manav,kuruyemiş, mağazalar için vazgeçilmez bir ürün olan dokunmatik barkod sistemi (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) dokunmatikbarkodsistemi.net sitesi aracılığı ile uygun fiyata satın alınabilmektedir. Bu sistem set olarak satılmaktadır. Ürünler içerisinde hazır yüklenmiş kullanıma hazır olarak satılmaktadır. Ayar yapmanıza gerek yoktur, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



Artık Market programı (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/10-hazir-dokunmatik-barkod-sistemi.html) kurulumu okuyucu yazıcı ayarları ürün tanıtımı ile uğraşmaya son veriyoruz
Ayrıca Satın alanlara Eğitim verilerek Sistemin nasıl kullanılacağı tam olarak öğretilmektedir.

Türkiye Genelinde Her il de Kurulum ve teknik destek hizmeti verilmektedir.

Dokunmatik barkod sistemini tanıyalım

http://http://i.hizliresim.com/p4Rvqm.png

Kullanımı çok kolay %100 türkçedir. Sınırsız ürün kayıt,stok takibi,kasa takibi,firma hesap takibi,veresiye hesap takibi,kar takibi kasa takibi,kısacası gerekli özellikler hepsi sistemde mevcuttur.



Ayrıca kuruyemiş ve manav işletmelerine özel satış ekranı vardır.Bu ekran sayesinde ürün tartmak çok hızlı olarak yapılmaktadır.



Programın tüm özelliklerini görmek için Sitemize bekliyoruz. (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/)





Barkod sistemi, her türlü işletmede kullanılabilir. Bu sisteme ekonomik fiyata sahip olmak için yapmanız gereken, dokunmatikbarkodsistemi.net (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) adlı internet sitesine girmek ve sipariş vermektir. Sistem ile ilgili tüm bilgiler sitede vardır. Barkod sistemi (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) ve her türlü barkot programı (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/) ihtiyaçlarınızı karşılamak için internet sitemize bekliyoruz.

http://blog.sporsonik.com/wp-content/uploads/2013/05/hemen-siparis-ver-logo.png (http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/)

İletişim Bilgileri

Üretim Merkezi : Merkez Mah Karaca Sok No:40 TEKİRDAĞ

Şube: İstanbul asya-avrupa yakası aynı gün yerinde kurulum

Tel:0537 207 70 92

Bayi Ağı: Türkiye genelinde her ilde anlaşmalı bayiler bulunmaktadır
Web : http://www.dokunmatikbarkodsistemi.net/