PDA

View Full Version : Kaliteli Site Kurmak


admin
07-01-2013, 02:12 PM
Kaliteli Site Kurmak

Site kurmanın belirli bir aşaması vardır. Öncelikle kafanızda bir proje belirlemeniz gerekli. Bu proje hakkında bilgiler edinmelisiniz. Aşamalı bir şekilde yavaş yavaş gitmelisiniz. Projenizi ayarladıktan sonra, gerekli araştırmaları tamamladıktan sonra domain olayına geçeceksiniz.

1-Domain
Domain (alan adı) .com, .net, .org çeşitli domainlerden belirlediğiniz isme göre uzantı alabilirsiniz. Domain kısmı belirli, kaliteli firmaları tercih ederek alabilirsiniz. Domaininiz yapacağınız proje ile alakalı olmalı ve hafızada kalıcı olmalıdır. Bu konuda iyi düşünmelisiniz… Hosting konusu ise en çok zorlanılan yerdir.

2-Hosting
Hosting için kesintisiz firmaları ve kaliteli firmaları tercih etmeniz gerekiyor. Kaliteli hosting firmaları (http://www.hostbul.net) ile çalışmanız gerekiyor.

www.hostbul.net (http://www.hostbul.net) adresini kullanarak hosting tavsiyeleri (http://www.hostbul.net)ni bütçenize göre listeleyebiliyorsunuz. Hosting özelliklerinizi başlangıç olarak fazla abartmayınız ilerisi için tekrardan değiştirebilirsiniz. O yüzden başlangıç için minimum özellikleri tercih edebilirsiniz.

Hostbul.net başlangıç için sponsor hosting’de öneriyor eğer güvenmezseniz bütçenize uygun farklı hosting seçeneklerini de önünüze getiriyor.

Hosting (http://www.hostbul.net) kesintisiz bir hizmet vermeli, standart fiyatın üstünde olmamalı ve kaliteli bir desteğe sahip olmalı. Haftalık veyahut sizin belirlediğiniz gün aralıklarında yedek almalıdır. Kaliteli, profesyonel bir iş yapayım derseniz kaliteli ve profesyonelce iş yürüten bir hosting firması tercih etmelisiniz