PDA

View Full Version : Tv Yayın Akışı - Yayinakisi.in


admin
05-03-2014, 02:17 AM
İnternet Sitesinin Adı : http://www.yayinakisi.in/

Site Konusu - Site Başlığı : Tv Yayın Akışı - Yayinakisi.in

Domainin Register Edildiği Tarih : Haziran 2013

Site Hakkında Açıklamalar : Televizyonda hangi saatte hangi program var, hepsi Yayinakisi.in adresinde sizleri bekliyor. Tüm televizyon kanallarına dair yayın akışı (http://www.yayinakisi.in/) verileri bu adreste bir arada bulunmaktadır.

Yayinakisi.in sitesi her gün güncel tutulan bir sitedir. Böylece siteye giren ziyaretçiler, tüm tv kanalları için yayın akışlarını gün gün takip edebileceklerdir.

Sitenin sağ menüsünde televizyon kanalları alt alta listelenmiştir. Hangi tv kanalına dair yayın akış verilerini merak ediyorsanız, sadece bir tuşa basarak öğrenebileceksiniz.

Bundan sonra tv yayın akışı (http://www.yayinakisi.in/) bilgilerini öğrenmek için, dakikalarca site aramanıza gerek kalmamıştır. yayinakisi.in Sitesi tüm televizyon meraklılarının yayın akışı merakını giderecektir.

ATV Kanalına dair programları öğrenmek için sitedeki atv yayın akışı (http://www.yayinakisi.in/atv-yayin-akisi.html) sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Bir diğer önemli televizyon olan Kanal d televizyonunda gün içi hangi programların yayınlanacağı ise kanal d yayın akışı (http://www.yayinakisi.in/kanal-d-yayin-akisi.html) sayfasında bulunabilecektir.