PDA

View Full Version : En iyi Kız Oyunları - Kizoyunlari.gen.tr


admin
07-08-2013, 11:57 PM
En iyi Kız Oyunları - Kizoyunlari.gen.tr

İnternet üzerinde yüzlerce sayıda oyun sitesi olduğunu biliyorsunuz. Fakat bu kadar fazla oyun sitesi arasından sadece ve sadece kızlara hitap eden pek az sayıda site vardır. Bugün sizlere sadece kız çocuklarına hitap eden bir internet sitesini tanıtacağım. Konu başlığında da yazmış olduğumuz gibi, bugün size tanıtacağım sitenin ismi: Kizoyunlari.gen.tr şeklindedir. Bu site adı üstünde bünyesinde yalnızca kız oyunları barındırmaktadır. Yani tüm kız çocukları Kizoyunlari.gen.tr isimli internet adresine tam anlamıyla bayılabilirler. Zira bu internet sitesi, her kız çocuğunun hoşuna gidecek oyunlardan meydana gelmektedir.

Kizoyunlari.gen.tr sitesindeki kız oyunları (http://www.kizoyunlari.gen.tr) eminim tüm genç kızların yüksek beğenisini toplayacaktır. Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz gibi kızlar için son derece eğlenceli olan oyunlar burada toplanmış bulunmaktadır. İlk olarak bir cilt bakımı oyununu sizlere arz edeceğim.

http://www.kizoyunlari.gen.tr/resimler/oyun/cilt-bakimi.jpg

Site üzerindeki en sevilen kız oyunlarından birisi, makyaj kategorisinde yer alan Cilt Bakımı Oyunu (http://www.kizoyunlari.gen.tr/makyaj/cilt-bakimi.html) olarak belirtilebilir. Bu cilt bakımı oyununu açtığınız takdirde, oyundaki kız kahramanın cildine en iyi bakımları yapmak sizin göreviniz olacaktır. Oyundaki kızın yüzüne çeşitli makyajlar ve bakımlar yaparak, kızı güzelleştirmeye çalışıyorsunuz. Kullanacağınız makyaj ve cilt bakım malzemeleri yeterince kaliteli ise, daha iyi skorlar elde ederek daha güzel görünümlü bir kız oluşturabilirsiniz. Makyaj ve cilt bakım konularına meraklı olan bütün genç kızlar, bu cilt bakımı oyununda başarı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Yazımızın sonlarına doğru gelir iken dünya üzerinde milyonlarca genç kızın sevgilisi olan şarkıcı Justin Bieber hakkında bir oyun anlatmak istiyorum. Bu oyunun adı Justin giydir adlı oyundur. kizoyunlari.gen.tr sitesini açtıktan sonra buradan kıyafet giydirme kategorisine bağlanınız. Sitedeki Kıyafet Giydirme Oyunları (http://www.kizoyunlari.gen.tr/kiyafet-giydirme/) kategorisinde Justin giydir adlı bir oyun göreceksiniz. Bu oyuna bağlanmanızla beraber genç, yakışıklı ve bir o kadar başarılı olan şarkıcı Justin Bieber'ı en iyi şekilde giydirme görevini üstleneceksiniz. Justin Bieber adlı şarkıcıya en iyi şekilde yakışacak kıyafetleri seçin ve Justin üzerine bu kıyafetleri giydirin. Tüm genç kızlara Justin Bieber giydirme görevinde başarı dileklerimi iletiyor ve iyi eğlenceler diliyorum.

http://www.kizoyunlari.gen.tr/resimler/oyun/justin-giydir.jpg