PDA

View Full Version : Kız Oyunları Sitesi


admin
07-19-2013, 02:36 AM
Kız Oyunları Sitesi

http://www.kizoyunlarisitesi.com/template/images/logo-hover.png

kizoyunlarisitesi.com isimli internet sitesi adı üstünde kız oyunlarından meydana gelen bir sitedir. Bu sitede bol bol Kız Oyunları (http://www.kizoyunlarisitesi.com) kendine yer bulmuştur. Bütün genç kızları kizoyunlarisitesi.com sitesine kesinlikle bekliyoruz. Ben eminim ki her genç kız, kizoyunlarisitesi.com sitesi üzerinde yer alan tüm kız oyunlarından hoşnut kalacaktır. Zira sitedeki her bir kız oyunu, son derece başarılı ve son derece eğlenceli olarak tanımlanabilir. Şöyle söyleyeyim, benim kız kardeşlerim kizoyunlarisitesi.com sitesinden bir türlü çıkamıyorlar. Yani kendilerinden bilgisayarı almak oldukça zor. Ben de hatta laf aramızda kalsın zaman zaman bu siteye girerek kız oyunu oynuyorum. Bu sitedeki kız oyunları, sadece kızlara değil bence herkese hitap ediyor. Erkek çocukları da buradaki oyunlardan oynadığı zaman kesinlikle zevk alacaktır. Bol bol da eğlenecektir. Bu bağlamda flash oyun oynamayı seven herkesi kizoyunlarisitesi.com adresine davet etmemiz lazım.

http://www.kizoyunlarisitesi.com/resimler/oyun/parti-temizligi.jpg

Şimdi sitede yer alan bazı kız oyunlarını sizler için tanıtmak istiyorum. İlk olarak Parti temizliği oyunuyla başlayalım. Partiler son derece eğlenceli geçer. Güleriz, eğleniriz, bol bol kuruyemiş, patates cipsi yeriz, kola içeriz. Zaman zaman yediklerimizi yerlere de attığımız olur. Partinin bittiği anda, eğer biz ev sahibi isek işimiz son derece zor. Zira bir parti akabinde, evi temizlemek inanılmaz derecede zahmetli olacaktır. Parti akabinde temizlik yapma görevi, kizoyunlarisitesi.com sitesinin "Parti temizliği" isimli oyunuyla yapılıyor. Bu zor ve eğlenceli oyun, sitedeki Temizlik Oyunları (http://www.kizoyunlarisitesi.com/temizlik/) kategorisinde yer almıştır.

http://www.kizoyunlarisitesi.com/resimler/oyun/Barbie_Temizlik_Zamani.jpg

Şimdi gelelim bir temizlik oyununa daha. Bu temizlik oyunun adı: Barbie Temizlik Zamanı Oyunu (http://www.kizoyunlarisitesi.com/temizlik/barbie-temizlik-zamani.html) şeklindedir. Barbie temizlik oyununda baş karakter olan Barbie'nin görevi temizlik yapmak olacaktır. Siz oyunda Barbie karakterini canlandırıyorsunuz. Ve bu karakterle, etrafı bir güzel temizliyorsunuz. Bakalım Barbie, güzel olduğu kadar temizlik konusunda yetenekli mi? Barbie karakterini yönlendirerek etrafı en iyi şekilde temizleme görevini layıkıyla yapacağınıza inaniyorum. Üstleneceğiniz bu zor lakin eğlenceli temizlik görevinde herkese içtenlikle başarı dileklerimi iletmek isterim. Site üzerinden oynayacağınız diğer oyunlarda da, yine herkese iyi eğlenceler dilerim. Başta genç kızlara olmak üzere herkese Sevgilerle