PDA

View Full Version : En iyi Barbie Oyunları ile En iyi Bakıcı Oyunları Burada


admin
07-19-2013, 03:18 AM
En iyi Barbie Oyunları ile En iyi Bakıcı Oyunları Burada

Barbie Oyunları (http://www.barbieoyunlarisitesi.com) ve Bakıcı oyunlarının bir arada bulunduğu bir internet sitesini bugün sizlere tanıtmayı planlıyorum. Bu sitenin ismi: barbieoyunlarisitesi.com şeklindedir. Sitede birbirinden güzel barbie oyunları kendine yer bulmuştur. Bu Barbie oyunlarının yanında hem öğretici hem de bir o kadar eğlenceli olan Bakıcı oyunları yine site üzerinde bulunabilir.

http://www.barbieoyunlarisitesi.com/resimler/oyun/barbie-kis-modasi.jpg

barbieoyunlarisitesi.com içerisindeki herbir Barbie oyununda, Barbie karakteri farklı bir görev üstleniyor. Kimi oyunlarda Barbie bir temizlikçi oluyor, kimi oyunlarda bir kuaför oluyor, kimi oyunlarda bir pizzacıda çalışıyor. Bu sefer sizlere Barbie karakterinin istirahatte olduğu bir oyunu anlatmak istiyoru. Oyuna girmek için, Barbie Yaz Tatilinde Oyunu (http://www.barbieoyunlarisitesi.com/barbie/barbie-yaz-tatilinde.html) bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bu oyunda Barbie karakteri, adı üstünde yaz tatilinde. Ve tatilin tadını doyasıya bir şekilde çıkarıyor. An itibariyle bizde yaz aylarındayız ve aynı Barbie gibi yaz tatilinin tadını çıkarmaya çalişiyoruz. Dilerseniz biraz da Barbie karakterine bürünerek, tatilinize devam edin. Bu oyun bana göre son derece eğlenceli bir Barbie oyunu olarak nitelendirilebilir.

http://www.barbieoyunlarisitesi.com/resimler/oyun/winx-tecna-giydirme.jpg

Şimdi sizlere barbieoyunlarisitesi.com sitesi içerisinde yer alan Bakıcı Oyunları (http://www.barbieoyunlarisitesi.com/bakici/) sayfasını tanıtacağım. Sitedeki Bakıcı oyunları, özellikle ufak yaştaki bireylerin sorumluluk duygularını geliştirecek, onlara katkı sağlayacak oyunlardır. Ben anne ve babaların, çocuklara buradaki bakıcı oyunlarını oynatmalarını özellikle öneriyorum. Bu oyunlar sayesinde çocuklarınız hem doya doya eğlenecek hem de bebek bakma oyunları ile birlikte bir sorumluluk duygusuna sahip olacak. Hem eğlendirici hem de faydalı olan bakıcı oyunlarını her çocuğa mutlaka oynatmamız gerekiyor. barbieoyunlarisitesi.com sitesi içerisinde, çocukların sıkılmadan oynayabileceği çok sayıda bakıcı oyunu mevcuttur. Bu bakıcı oyunları, bana göre internetteki en kaliteli bakıcı oyunları olarak nitelendirilebilir. Site editörleri, piyasada nerede iyi bakıcı oyunu var ise bu adrese toplamış. Ben bu yaşıma rağmen, buradan bakıcı oyunu oynuyorum ve hiç ama hiç sıkılmıyorum. Eminim sizler de benim gibi barbieoyunlarisitesi.com sitesinde kendine yer bulan bakıcı oyunlarını oynamaktan hiç bıkmayacaksınız.

barbieoyunlarisitesi.com sitesi, bünyesinde barındırdığı barbie oyunları ve bakıcı oyunları gibi oyun türleriyle ön plana çıkan bir oyun sitesidir. Bu oyun sitesine, flash oyunlardan hoşlanan herkesi bekliyoruz.