PDA

View Full Version : Mario Oyunları - Mario.gen.tr


admin
07-19-2013, 03:42 AM
Mario Oyunları - Mario.gen.tr

Aramızda Mario karakterini seven var mı ? Eğer Mario hayranı olan var ise, onlara mutlaka Mario.gen.tr isimli internet sitesini tavsiye ediyorum. Zira bu internet sitesi, Mario sevenlerin rüyalarını süsleyecek nitelikte bir site. İçerisinde o kadar çok mario oyunu var ki, mario sevenler ne yapacaklarını, hangi oyuna gireceklerini şaşıracak hale gelebilirler. Mario.gen.tr adlı web sitesi içerisinde yer alan mario oyunları (http://www.mario.gen.tr) öyle sıradan mario oyunu da değildir. Bu sitede yüklü bulunan her bir mario oyunu, özel bir seçime tabi tutulmuş ve kalite oranı yüksek olan oyunlardır.

Mario.gen.tr sitesinde yer alan bazı mario oyunlarını sizlere söylemek istiyorum. Bu söyleyeceğim oyunlar, benim bu sitedeki en beğendiğim oyunlardır. İlk olarak bugün sizlere 3D Mario adlı bir oyunu tanıtmak istiyorum. 3D Mario oyunu, sitedeki Üç boyutlu mario oyunları kategorisinde bulunabilir. Aynı kategoride üç boyutlu pek çok mario oyunu göreceksiniz. Lakin benim size özellikle tavsiyem, ismi "3D Mario" olan ve önizleme resmi aşağıdaki gibi olan oyundur.

http://www.mario.gen.tr/resimler/oyun/3d-mario.jpg

Sitedeki 3D Mario Oyunları (http://www.mario.gen.tr/mario-oyunlari/3d-mario.html) kategorisine girerek, yukarıdaki resimde yer alan 3D Mario oyununa kolayca ulaşabileceksiniz. Mario karakterini biz genelde hep iki boyutlu oyun sahnelerinde koşturup dururduk. Lakin artık devir teknoloji devri. Dolayısı ile, teknolojiye ayak uyduran mario oyunları üretilmeye başlandı. Mario.gen.tr sitesi de teknolojiden uzak bir site olmadığını gösterek, bünyesine birçok üç boyutlu mario oyunu dahil etmiştir. Size de bu 3d mario oyunlarını heyecanla oynamak kalmıştır. Ben şimdiden üç boyutlu ortamlarda yapacağınız mücadelelerde size içtenlikle başarılar diliyorum.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan mario.gen.tr ziyaretçilerine Mario Balon Patlatma Oyunu (http://www.mario.gen.tr/mario-oyunlari/mario-balon-patlatma.html)nu önermek istiyorum. Mario balon patlatma oyununa dair resim aşağıdaki gibidir:

http://www.mario.gen.tr/resimler/oyun/mario-balon-patlatma.jpg

Piyasada birçok balon patlatma oyunu vardır, hepinizin de gayet iyi bir şekilde bildiği gibi. Lakin bu sefer balon patlatma görevini yapan baş karakterin adı Mario. Yani bu oyunda Mario karakteri ile beraber son derece eğlenceli olan balon patlatma görevini üstleneceksiniz. Oynayacağınız bu oyunda herkese keyifli eğlenceler diliyorum. Bizim yerimize de bol bol balon patlatın.