PDA

View Full Version : Çiftlik Oyunları - ciftlik.net


admin
07-19-2013, 11:32 PM
Çiftlik Oyunları - ciftlik.net

Çiftlik oyunu sevenlere müjde!

Sizlere Çiftlik oyunlarıyla dolu bir site önereceğim bugün. Bu sitenin adı: ciftlik.net şeklindedir. Site içerisinde birbirinden eğlenceli Çiftlik Oyunları (http://www.ciftlik.net) sizleri bekliyor değerli arkadaşlar. Çiftlik oyunları oynayarak, sıfırdan bir çiftlik kurabilir ve o çiftliğinizi çok gelişmiş bir çiftlik haline getirebilirsiniz. Atlarıyla, birbirinden güzel horozlarıyla, yeşil alanlarıyla muhteşem bir çiftlik hazırlamak istemez misiniz? Eğer çiftlik kurup yönetmek benim işim diyorsanız sizi mutlaka ciftlik.net sitesine davet ediyoruz. Bu sitede, çok hoşunuza gidecek çiftlik oyunları bir arada bulunmaktadır.

Sizlere öncelikle "At bakımı" adlı çiftlik oyununu tanıtmak istiyorum. Bu oyunda, bir ata sahip oluyorsunuz. Ve bu ata, en iyi şekilde bakmak sizin başlıca göreviniz olacaktır. Atı besleyeceksiniz, ona su vereceksiniz, onun temizlik ve benzeri bakım ihtiyaçlarını en iyi biçimde yerine getireceksiniz. Bir ata bakmak, onu beslemek ve onu büyütmek kolay bir iş değildir. Her işin elbette çeşitli zorlukları vardır. Lakin bir ata bakmak, tam anlamıyla meşakkat gerektiren, sorumluluk gerektiren ve beceri gerektiren bir iştir. Ciftlik.net sitesindeki at bakımı oyununu sadece bir flash oyundan ibaret görmeyiniz. Eğer bu oyunu sadece bir flash oyun olarak nitelendirirseniz, at bakımı oyununda yeterince başarılı olamazsınız. Bu oyuna saygı göstermeli ve atı en iyi şekilde yetiştirip ona bakmak için elinizden ne geliyor ise onu yapmalısınız. At bakımı oyununu kavradıktan sonra, bu oyun çok hoşunuza gidecek. Ve adete at bakımı oyunun bir bağımlısı haline geleceksiniz.

At bakımı oyuna dair resim:

http://www.ciftlik.net/resimler/oyun/at-bakimi.png

Sitedeki At bakımı oyunundan söz ettikten sonra şimdi sizlere Komşu Çiftlik (http://www.ciftlik.net/komsu/) oyununu önereceğim. Komşu çiftlik oyunu, bana göre ciftlik.net sitesi içerisinde kendine yer bulan en iyi çiftlik oyunlarından biridir. Hatta en iyi çiftlik oyunudur dersek pek yanlış söylemiş de olmayız. Ben komşu çiftlik oyununu oynarken adeta kendimden geçiyorum. Zira süper eğlenceli bir oyun bu oyun.

http://www.ciftlik.net/resimler/oyun/komsu-ciftlik.jpg

Bundan sonra canınız Çiftlik Oyunu (http://www.ciftlik.net/ciftlik/ciftlik.html) oynamak istediğinde hemen ciftlik.net sitesine bağlanınız ve piyasadaki en iyi çiftlik oyunlarından oynamanın keyfine varınız.

http://www.ciftlik.net/resimler/oyun/ciftlik.jpg