PDA

View Full Version : Kız Oyunları Bu Sitede


admin
07-20-2013, 12:21 AM
Kız Oyunları Bu Sitede

Kız Oyunları (http://www.kizoyunlari.net.tr) oynamayı planladı iseniz, kizoyunlari.net.tr sitesine girmenizi önerebilirim. Çünkü kizoyunlari.net.tr sitesi, Kız oyunu oynamak için girilebilecek en iyi sitedir. Bu sitede birbirinden güzel makyaj oyunları, kuaför oyunları, bakıcı oyunları ve çok daha fazlası bulunmaktadır. Siteye girdiğiniz andan itibaren sağınızda solunuzda, her tarafınızda bol bol kız oyunu göreceksiniz. Özellikle genç kızlar, kizoyunlari.net.tr sitesinde geçireceği zamanı anlamayacaklar bile. Bu siteden hiçbir genç kız kolay kolay çıkamaz. Site öylesine eğlenceli kız oyunlarından meydana gelmiştir ki, genç kızların ekrana yapışıp kalacağına kesinlikle inaniyorum. Bu arada şunu da belirtmem gerekir. Eğer cinsiyetiniz erkek ise, ben bu siteye girmem demeyin. Zira kizoyunlari.net.tr sitesinde, siz erkekler için de birçok oyun vardır. Sitedeki kız oyunlarını bence erkekler de seve seve oynayabilirler. Bu oyunların tamamı son derece eğlenceli olduğu için kız olsanız da erkek olsanız da bu oyunlar hoşunuza gidecektir.

kizoyunlari.net.tr sitesin Makyaj Oyunları (http://www.kizoyunlari.net.tr/makyaj/) sayfasından bahsetmeden yazıyı bitirirsek doğru olmaz. Çünkü bu sitenin en önemli sayfalarından biri hiç şüphesiz Makyaj oyunları sayfasıdır. Genç kızlar, makyaj yapmaya bayılırlar. Bu sitede, genç kızların bayılarak oynayacağı birbirinden mükemmel makyaj oyunları yer almaktadır.

Site ziyaretçilerine benim bizzat önerebileceğim bir oyun: "Dünya güzellik yarışması" adlı oyundur. Bu oyunda, genç kızlar güzellik konusunda birbirileriyle yarışıyor. Dünya güzellik yarışması oyunu bir Makyaj oyunudur. Bu oyunda siz bir genç kızı seçiyorsunuz. Ve o genç kızı güzelleştirmek adına elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yüzüne çeşitli makyajlar yapıyor, saçlarını düzeltiyor ve güzel görünmesi adına ne gerekiyorsa onu gerçekleştiriyorsunuz. Yapacağınız bu makyajların akabinde, tüm genç kızlar yarışma sonucunu dört gözle bekliyorlar. Umarız, yarışma sonucunda, sizin makyaj yaptığınız genç kız liderlik köşesinde olur. Bu eğlenceli güzellik yarışması oyununu, mutlaka oynamanızı öneriyorum.

http://www.kizoyunlari.net.tr/resimler/oyun/dunya-guzellik-yarismasi.jpg

Siteye girenler, arzu ederler ise yine makyaj kategorisinde yer alan Minik Kız Kuaförde Oyunu (http://www.kizoyunlari.net.tr/makyaj/minik-kiz-kuaforde.html)na gözatabilirler. Bu oyunda Minik kızımız kuaföre gidip saçını yaptırmaya karar veriyor. Herkese iyi oyunlar dileriz.

Minik Kız kuaförde oyununa ait resim:

http://www.kizoyunlari.net.tr/resimler/oyun/minik-kiz-kuaforde.png