PDA

View Full Version : Jollygame.net | Silkroad Private Server


admin
10-14-2014, 03:00 PM
Domain İsmi : http://www.jollygame.net/

Site Başlığı : Jollygame.net | Silkroad Private Server

Projenin Yaşı : 3

Sitenin Kategorisi : Oyun < Online Oyun < Silkroad Online

Site hakkında etiketler :Silkroad, MMORPG, RPG Oyunları, FPS, MMOFPS Oyunları, Jolly Game

Açıklamalar - Tanıtım : Silkroad online başta olmak üzere online oyunlara özel bir ilginiz var ise, Jollygame.net adresine mutlaka giriş yapmalısınız. Site üzerinde, Jolly Game tarafından kurulan Silkroad Private Server (http://www.jollygame.net/) ile ilgili genel bilgiler, haberler, sohbet forumu, teknik sorunlar ve bu sorunlara binaen çözümlerle birlikte çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

Silkroad Online meraklıları Jolly Game Silkroad Pvp Server (http://www.jollygame.net/) içerisine katılarak doya doya eğlenebilirler. Problemsiz, kesintisiz ve bol keyif alabileceğiniz Silkroad Pvp Server burada sizleri bekliyor.

Jollygame.net sitesinin forum sayfasına giriş yaptığınız takdirde burada League Of Legends (LoL), Knight Online, Metin 2, Rappelz Online, Cabal Online, World of Tanks, Wolfteam, Point Blank, Counter-Strike 1.5, 1.6 ve Global Offensive, Clash of Clans ile daha birçok online oyun hakkında birbirinden değerli paylaşımları bulabileceksiniz. Forumda online oyun paylaşımlarının yanı sıra en güncel teknoloji haberleri, akıllı telefon incelemeleri, ürün alış ve satışının yapılabileceği alışveriş bölümü de mevcuttur.

Tüm Silkroad online oyuncularını bu adrese davet ediyoruz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.