PDA

View Full Version : Selfiecubugum.com ile Selfie çubuğu satın Al


admin
10-25-2014, 01:56 PM
Site Adı : Selfiecubugum.com

Site Konusu : Selfiecubugum.com ile Selfie çubuğu satın Al

Site Açılış Tarihi : Eylül 2014

Site Tanıtım Mesajı : Sevdiklerinizle beraber en güzel özçekimleri yapmak istiyorsanız siz de Selfiecubugum.com adresine bağlanarak kendinize bir selfie kolu (http://selfiecubugum.com) satın alınız.

Selfie çubuğu (http://selfiecubugum.com) sayesinde çok daha kaliteli özçekimler yapma imkanı bulabileceksiniz. Bu çubuğun getirmiş olduğu tüm avantajlar, selfiecubugum.com ziyaretçilerine maddeler halinde sunulmuştur. Selfie çubuğu satın almadan evvel, tüm bu avantajları okuyarak çubuk hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olabilirsiniz.

2 Adet veya 3 Adet Selfie çekim çubuğu (http://selfiecubugum.com) satın aldığınız takdirde, önemli indirimlerden yararlanabileceksiniz. Alacağınız ikinci ve üçüncü çubukları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Nakit veya kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmeniz akabinde, selfie çubuğunuz ivedilikle adresinize kargolanacaktır. Siparişlerinizi hemen gerçekleştirmek adına, sitedeki Sipariş Ver kısmına tıklamanız ve ilgili formu doldurmanız yeterli olmaktadır. Arzu edenler ürün hakkında daha detaylı bilgi almak veya sipariş vermek için 0212 909 13 37 numaralı telefonu da arayabilir.

Aşağıdaki videoda selfie çubuğu kullanarak özçekim yapan çok sayıda topluluğun görüntülerini seyredebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=oT14sGtQApU