PDA

View Full Version : Casus telefon dinleme


admin
07-22-2013, 03:34 AM
İnternet Sitesinin Adı : www.casus-telefondinleme.com (http://www.casus-telefondinleme.com)

Siteye Binaen Hedef kelimeler, Etiketler : casus telefon (http://goo.gl/tDGo5) - Telefon dinleme - telefon dinleme programı (http://goo.gl/nBiP1) - telefon dinleme yazılımı

Site Konusu - Site Başlığı : Casus telefon dinleme

Domainin Register Edildiği Tarih : 2009 Senesinin Eylül ayı içerisinde

Site Hakkında Açıklamalar : casus-telefondinleme.com sitesi, adı üstünde ziyaretçilerine casus telefon dinleme hakkında bilgiler sunan bir sitedir. Bir telefonu dinlemek için, o telefonun öncelikle casus telefona dönüşmesi gerekir. Bir telefonun casus telefona dönüşmesi adına 2 yol vardır. Bunlar:

1 ) Casus telefon cihazı satın alıp, dinlemeyi düşündüğümüz kişiye o telefonu hediye etmek.
2 ) Casus telefon yazılımı satın alıp, dinlemeyi düşündüğümüz kişinin cep telefonuna o yazılımı yüklemek.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz her iki metod da, dilediğiniz kişinin telefonunu dinlemeniz için yeterli olacaktır. Arzu edenler, casus telefon cihazı satın alır, arzu edenler sadece ve sadece casus telefon yazılımı satın alır. Yalnız bazı cep telefonları, casus telefon yazılımını desteklemeyebilir. Bu bağlamda, hangi cep telefonlarının casus telefon yazılımını destekleyip desteklemediğini öğrenmek adına casus-telefondinleme.com adresine bağlanarak bilgi almanızı tavsiye ediyoruz. Eğer, karşı tarafın cep telefonu, casus telefon yazılımını destekliyor ise, işte o halde casus telefon yazılımı satın alarak işinizi kolayca görebileceksiniz. Lakin karşı tarafın cep telefonu casus telefon yazılımını desteklemiyor ise bu durumda yapmanız gereken tek bir şey kalıyor. O da dinlemek istediğiniz kişiye bir cep telefonu hediye etmek olacaktır. Tabiki hediye edeceğiniz cep telefonunu casus-telefondinleme.com sitesi üzerinden seçebilirsiniz. Bu sitede satışa sunulan cep telefonları sayesinde, dinleme işlemlerini hemen yapmaya başlayabiliyorsunuz.

Herkesin aklında genelde şöyle bir soru işareti oluşuyor. Ben casus telefon yazılımını karşı tarafa yükledim fakat acaba benim, o kişiye casus telefon yazılımı yüklediğim ve kişiyi dinlediğim ortaya çıkar mı ? Eğer kişiyi dinlediğiniz ortaya çıkar ise bu elbette çok hoş bir durum olmayacaktır. Bu sebeple, gizliliğiniz oldukça önemlidir. Bu doğrultuda sizlere şunu tavsiye edebiliriz. Asla Çin malı ve yeterince güven teşkil etmeyen yerlerden casus cep telefonu yazılımları almayınız. casus-telefondinleme.com sitesine girerek en güvenli şekilde alişverişinizi yapabilirsiniz.