PDA

View Full Version : Hayrettin Özaltın'dan Dev Yatırım


admin
12-15-2014, 01:38 PM
Tanıtılan Sayfanın Linki : http://www.habersi.com/haber/667/hayrettin-ozaltindan-dev-yatirim.html

Haber Konusu - Yazı Başlığı : Hayrettin Özaltın'dan Dev Yatırım

Etiketler : Hayrettin Özaltın, Nuri özaltın (http://www.habersi.com/haber/667/hayrettin-ozaltindan-dev-yatirim.html), Özaltın Holding

Haber Sitesinin Faaliyetlerine Başladığı tarih : Eylül 2014

Tanıtım ve Açıklamalar : Özaltın holding (http://www.habersi.com/haber/667/hayrettin-ozaltindan-dev-yatirim.html), ulaşım alanında çok kıymetli bir yatırım gerçekleştirdi. Yaklaşık olarak 10 Milyar dolar değere sahip olan Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolu yap - işlet - devret projesinin yapımı için Özaltın Holding'in de aralarında bulunduğu 4 ortak firma tarafından Otoyol Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu. Özaltın Holding'in bu ortaklıkta % 27'lik payı bulunmakta.

İstanbul ile İzmir'i birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin genel toplamdaki uzunluğu 433 Km idir. Proje kapsamında, dünyanın gelmiş geçmiş en uzun 4.asma köprüsü de inşa edilecektir. Asma köprünün uzunluğu Tam 2907 metre, ana açıklığı ise 1505 metre olacaktır.

Özaltın Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı Hayrettin özaltın (http://www.habersi.com/haber/667/hayrettin-ozaltindan-dev-yatirim.html), bu projenin dışında planlamalarında daha birçok kıymetli ulaşım projesinin bulunduğunu dile getirdi.

Proje ile ilgili diğer detaylar için, http://www.habersi.com/haber/667/hayrettin-ozaltindan-dev-yatirim.html linkine tıklayabilirsiniz.

http://www.habersi.com/files/news/default/hayrettin-ozaltindan-dev-yatirim2395e702e2aa26d1573a.JPG