PDA

View Full Version : Hayrettin Özaltın, Özaltın İnşaat ile sektörde lider


admin
12-15-2014, 02:20 PM
Sayfa Linki : http://www.objektifhaber.com/hayrettin-ozaltin-ozaltin-insaat-ile-sektorde-lider-276556-haber/

Yazının Başlığı : Hayrettin Özaltın, Özaltın İnşaat ile sektörde lider

Haber Sitesinin Kuruluş tarihi : Kasım 2000

Açıklamalar - Tanıtım : Özaltın İnşaat, 1965 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasına girmeyi başaran Özaltın İnşaat; hidroelektrik santrali, arıtma tesisi, endüstriyel tesis, baraj, havalimanı, liman, otoyol, bina ve otel inşaatları konusunda projeler gerçekleştirmektedir.

http://www.objektifhaber.com/dosyalar/images/hayrettin%20%C3%B6zalt%C4%B1n%20(2).JPG

Özaltın holding (http://www.objektifhaber.com/hayrettin-ozaltin-ozaltin-insaat-ile-sektorde-lider-276556-haber/) son olarak Cumhuriyet tarihinin en kıymetli yap-işlet-devret otoyolu projesinde hissedar olmuştur. İstanbul ve İzmir şehirlerini birbirine bağlayacak olan bu otoyolu projesine Özaltın Holding ile beraber 3 işletme daha ortaktır. 10 Milyar dolara yakın bu otoyolu projesinin dışında, Özaltın Holding'in yatırım planları arasında yeni projeler de bulunmaktadır.

http://www.objektifhaber.com/resimler/194000/195724_3.jpg

Özaltın İnşaat yönetim kurulu başkan yardımcısı olan Hayrettin özaltın (http://www.objektifhaber.com/hayrettin-ozaltin-ozaltin-insaat-ile-sektorde-lider-276556-haber/) da şirket yatırımlarının aralıksız olarak devam edeceğini belirtmiştir. Çok yakında Türkiye’nin en büyük hidroelektrik santrali projeleri ile birlikte çeşitli altyapı ve üstyapı projeleri de Özaltın İnşaat tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

http://www.objektifhaber.com/dosyalar/images/hayrettin%20%C3%B6zalt%C4%B1n%20(1).JPG

Etiketler: Özaltın Holding, Özaltın İnşaat, Nuri özaltın (http://www.objektifhaber.com/hayrettin-ozaltin-ozaltin-insaat-ile-sektorde-lider-276556-haber/), Hayrettin Özaltın