PDA

View Full Version : Büyük Numara Abiye Ayakkabılarında Kalite


admin
12-20-2014, 11:27 PM
Büyük Numara Abiye Ayakkabılarında Kalite

http://www.iriadam.com/yonetim/dosyalar/urunresimler/kucuk/bordo_suet_buyuk_numara_bayan_ayakkabilari_13847.j pg

Kadınlar özel günlerde şık ve hoş bir çizgiyi yakalayabilme adına abiye kombinlerinde tek tek tüm giydiği parçalara ayrı bir önem ve değer verirler. Renkleri birbiri ile uydurmalı ve parçaların birbiri ile ahengi olmalı. Bu noktada ayakkabı en dikkat edilmesi gereken parçalardandır. Bazı kadınlar standart üzerinde pek fazla bulunmayan ayakkabı numaralarına sahiptirler ve bu yüzden böyle zamanlarda problem yaşarlar.


iriadam.com bu sorunu yaşayan kadınların derdine deva oldu ve hepsinin yardımına koştu. Sitede bulunan 41, 42, 43 ve üzeri büyük numara abiye ayakkabı (http://www.iriadam.com/kategori/84/abiye_gelin_ayakkabilari.aspx) modelleri birçok büyük ayak numarasına sahip bayana alternatif sundu. Burada düğün, nişan, davetler, kokteyl, kına gecesi veya özel bir akşam yemeğinde kıyafetleriniz ile kombine edebileceğiniz en şık abiye ayakkabı çeşitleri mevcut.


http://www.iriadam.com/yonetim/dosyalar/urunresimler/kucuk/krem_rugan_buyuk_numara_bayan_ayakkabilari_845.jpg


Büyük Numara Abiye Ayakkabılarında Son Moda Modeller Burada


Hem büyük numaralı ayakkabı hem de bunların modelleri, renkleri ve en farklı çeşitleri bulunuyor. İriadam.com büyük numara abiye ayakkabı modellerinde de moda ve trend ürünleri tercih ediyor ve sizler için kaliteli mallarını sizlerin beğenisine ve satışına sunuyor.



Satın alacağınız büyük numara abiye ayakkabı 2 ila 3 gün arasında elinize ulaşır. Eğer isterseniz kapıda ödeme imkanından yararlanabilirsiniz ya da kredi kartına 6 aya varan taksit avantajından faydalanabilirsiniz. Siz de bu özel tasarım ayakkabılara sahip olmak için hemen siteyi ziyaret edin. Kısacası güvenilirlik ve kalite arayanları bu siteye davet ediyoruz.