PDA

View Full Version : Çorlu emlak - Çorlu araba | Corlualsat.com


admin
01-15-2015, 08:26 PM
Site İsmi : http://www.corlualsat.com (http://www.corlualsat.com/)

http://www.corlualsat.com/images/logo.gif

Site Konusu : Çorlu emlak - Çorlu araba | Corlualsat.com

Site Sloganı : Çorlu'da Ticaretin Yeni Yüzü

Domain Kayıt Zamanı : Haziran 2012

Tanıtım ve Açıklamalar : Corlualsat.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile çok sayıda emlak, araba, elektronik eşya ve hatta kariyer ilanlarını inceleme fırsatı bulabileceksiniz.

Çorlu emlak (http://www.corlualsat.com/) sitesi Corlualsat.com sayesinde binlerce konut, işyeri, arsa ve binaya dair ilanlar görebilirsiniz. Satılık ya da kiralık emlak ihtiyaçlarınız için bundan sonra Corlualsat.com sitesini tercih ediniz.

Araba almak mı istiyorsunuz? Hemen çorlu araba (http://www.corlualsat.com/) adresine bağlanın ve sitedeki araba ilanlarına gözatın. Beğendiğiniz arabanın sahibinin iletişim verileri, ilgili ilan sayfasında paylaşılmıştır. Arzu edenler direkt ilan sahibini arayabilir, arzu edenler ise, sitedeki özel mesaj gönderme seçeneğini kullanarak, ilan sahibiyle irtibat sağlayabilir.

Çorlu (http://www.corlualsat.com/) Al Sat sitesine tamamen ücretsiz olarak kayıt yaptırarak, siz de sahip olduğunuz emlak, araba, elektronik eşya ve diğer her türlü mallarınızı satışa sunabilirsiniz. Siteye kayıt yaptırmak ve sitede ilan açmak için hiçbir ücret ödemek mecburiyetinde değilsiniz. İlanlarınızı saniyeler içerisinde hazırlayabilir ve sitede yayınlatabilirsiniz.